Bu sezonki tek mağlubiyetini aldığı Tusaşpor’a konuk olan Bordo Turkuazlı ekip parkeden 99-66’lık mağlubiyetle ayrıldı. Yalova ekibi ligin 7.haftasında 14 Nisan Pazar günü Yalova 90. Yıl Spor Salonu’nda saat 13.00’te İTÜ’yü ağırlayacak.
Yalova Universite Tusaspor Basketbol Maglubiyet Ankara (4)TOBB ETÜ Spor Salonu’nda oynanan maçta Salih Serkan Koçak, Alihan Civelek ve Tarık Enes Baş hakem üçlüsü düdük çaldı. Tabiri caizse gurubun şampiyonluk düğümünü çözeceği maç dengeli başladı.
Ankara ekibi Tusaşspor ilk 10 dakikalık bölümü 4 sayılık avantajla 20-16 üstünlükle kapattı. İkinci çeyreğe Yalova ekibi tutuk başladı. Peş peşe sayılarla farkı açan başkent temsilcisi devre arasına 11 sayılık farkla 45-34’le önde girmeyi başardı.
Yalova Universite Tusaspor Basketbol Maglubiyet Ankara (1)Üçüncü çeyrek Yalova Üniversitesi için kabus gibi geçti. Rakip potaya sadece 12 sayı atabilen temsilcimiz potasında 28 sayı görünce skor 73-46’ya geldi. Final periyotu karşılıklı sayılarla başladı. Yoluna kayıpsız devam eden Tusaş bu periyotu 26-20 maçı da 99-66 kazanarak namağlup unvanını ve liderliğini korudu. 

Altınova’dan Serbest Düşüş! Altınova’dan Serbest Düşüş!

Yalova Universite Tusaspor Basketbol Maglubiyet Ankara (3)

Editör: Arda Yavuz