2019 yılının ardından 2024 yerel seçimlerinde de yeniden Termal Belediye Başkanı seçilen H. Sinan Acar ekibi ve kalabalık bir grupla birlikte Yalova Adliyesi’ne geldi. Burada mazbatasını alan Acar, adliye çıkışında alkışlarla karşılandı. Burada basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar, “Buruk bir sevinç yaşıyoruz. Ama biz demokrasiye inanan insanlarız. Vatandaşımızın tercihine herkes saygılı olmak durumunda. Elbette Termal Belediye Başkanlığı görevini yeniden kazanmanın mutluluğunu yaşıyorum. Termal ilçesi olarak seçimde ülkede AK Parti’nin en yüksek oy oranı ile seçim kazanan noktası olduk. Bu başarı sırtımıza bir o kadar daha yük ve sorumluluk bindirdi. Yeni adımlarla diye çıktığımız bu yolda inşallah yeni projelerimizi bir bir hayata geçirecek ve ilçemizi daha modern bir hale getireceğiz. Ekibimizle birlikte bize güvenen ve oyları ile yeni dönemde de belediyeyi bize teslim eden halkımıza layık olmak için var gücümüzle çalışacağız.” dedi.

CHP’den Fazlaca’ya Ziyaret CHP’den Fazlaca’ya Ziyaret

Yalova Termal Belediye Baskan Sinan Acar Mazbata Teslim Aciklama (2)“Seçimden önce vaat ettiğimiz projenin temelini attık”

Termal’e yeni bir belediye binası kazandıracağını seçmenlere vaat eden Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar seçim sonuçlarını bile beklemeden seçimden önce düzenlenen törenle yeni binanın temelini atmıştı. Bu konuya da değinen Acar, “Biz bugüne kadar ne dediysek yerine getirdik. Bakın daha seçimlerden 3 gün önce projesini hayata geçirmeye başlayan Yalova’da ilk ve tek belediye başkanı da ben oldum. Seçim vaatlerimizden birisi olan Termal Belediyesi Hizmet Binası’nın temelini törenle attık. Bunu gibi diğer projelerimizi de hızla hayata geçireceğiz.” diye konuştu.

Yalova Termal Belediye Baskan Sinan Acar Mazbata Teslim Aciklama (4)Yalova Termal Belediye Baskan Sinan Acar Mazbata Teslim Aciklama (1)

Editör: Arda Yavuz