Cemiyette Geziyoruz sizler için gezmeye devam ediyor. Şehrin gürültüsünden patırtısından uzak, biraz kafa dinlemelik bir yerlerde ki bu seferki keşfimizin radarına Yalova merkeze bir saat uzaklıkta Karaaslan Kamping takıldı. Karaaslan Kamping gerek doğası gerek yemekleri gerek güler yüzlü hizmetleriyle sizleri 27 yıldan beri ikiz kardeşlerin işletmesiyle karşılıyor. Rizeli olan aile, Karadenizin doğasını, insanını adete Yuvacıkta bulunan tesise taşımış durumda. Enerjisi ile tam bir karadeniz insanı olan işletmecilerden Hasan Beyi yakalamak, arı gibi çalıştığı için zor olsa da, bu keyifli sohbette bize eşlik etti. Karaaslan Kamping tesisi hakkında bizlere bilgiler verdi. Doğaya karşı saygılarını, 50 dönümlük tesis içinde gezerken görüntüledik. Oldukça temiz ve doğanın zarar görmeyeceği şekilde güzel bir işletme. Tesis içerisinde yararlanabileceğiniz aktivitelerde mevcut.Bu aktiviteler :  

TREKKİNG
PAİNTBALL
OFFROAD SAFARİ
ATV SAFARİ
ÇADIR KAMPI
YUVACIK ZİPLİNE
KARAASLAN'DA YAŞAM
MASAJ
ORGANİZASYONLAR
BİSİKLET SAFARİ

Doğanın içinde, doğayı izlemelik, lezzetli köy kahvaltısınızı ister nehir kenarındaki minik odalarda, dilerseniz şöminenin ateş sesini duymak için büyük alanda yapabilirsiniz. Zengin menüsü ise yemek yemek için ideal bir ortam oluşturuyor. Aktiviteleri yaptıktan sonra biraz vakit geçirmek istiyorsanızda konaklama alanları mevcut. Biz bu tesisi çok sevdik ve çıkın çıkın Karaaslan Kamping’e gidip kendinizi doğanın içine salın diyoruz. Doğaya zarar vermedikleri ve temiz tuttukları içinde Cemiyette Geziyoruz olarak Teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Bu Tesis, Başka Tesis  “Karaaslan Kamping” Foto Galeri: Bu Tesis, Başka Tesis  “Karaaslan Kamping”

Cemiyette Geziyoruz “1979’DAN BERİ HİZMETİNİZDE OLAN MEKANDA” Cemiyette Geziyoruz “1979’DAN BERİ HİZMETİNİZDE OLAN MEKANDA”

Programcı : Duygu SARAL 
 

Editör: Arda Yavuz