Türkiye’nin önemli kulüplerinde çalışma fırsatı bulan ilimizde ise Yalovaspor başta olmak üzere birçok takımda görev yapan başarılı isim BRT 60.Yıl Süper Kupa finali için Burdur’da kampta olan Türk Ocağı Limasol’un teknik ekibine katıldı.

Uyguladığı tedavilerle Sarı Siyahlı ekibin birçok oyuncusunu Northernland Kıbrıs Kupası finaline yetiştiren ve Türk Ocağı’nın kupayı kazanmasında büyük rol oynayan Zelyurt şimdi ise BRT 60.Yıl Süper Kupa finali için kolları sıvadı. Ünü tüm Türkiye’yi aşan yurtdışından da birçok sporcuyu tedavileri için Yalova’da ağırlayan ilimizin en sevilen isimlerinden masör Burhan Zelyurt'un 15 Eylül'de takımın MTG ile oynayacağı BRT 60.Yıl Süper Kupa finali için de Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne gidecek.

“Türk Ocağı’nda olmaktan çok mutluyum”

Yalovagücü Şampiyonluk Koltuğuna Oturdu Yalovagücü Şampiyonluk Koltuğuna Oturdu

Türkiye’nin en sevilen masörlerinden Burhan Zelyurt,” Yavru vatanımız Kıbrıs’ın en önemli takımlarından Türk Ocağı’nda çalışmanın mutluluğunu yaşıyorum. Geçtiğimiz aylarda Northernland Kıbrıs Kupasını kazanmıştık. Sırada BRT 60.Yıl Süper Kupa finali var. Allah’ın izniyle onu da kazacağız” diye konuştu.

Burhan Zelyurt’un Ünü Avrupa’ya Yayıldı (1)-1Burhan Zelyurt’un Ünü Avrupa’ya Yayıldı (1)

Editör: Rümeysa Şahin