Cumhuriyet Halk Partisi, Yalova’daki adaylarını tanıtım toplantısını 3 Mart Pazar günü Raif Dinçkök Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdi. Partililerin büyük bir coşkuyla ilgi gösterdiği toplantıda Yalova Belediye Başkan Adayı, Yalova İl Belediye Meclis Üye Adayları ve Yalova İl Genel Meclis Üye Adayları tanıtıldı ve 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Mahalli Genel Seçimler için gövde gösterisinde bulunuldu. Toplantıda söz alan Erdem Doğancı, 14 Seçim Bölgesi’nde de iddialı olduklarını açıkladı.

Yalova Chp Il Baskan Yerel Secim Konusma Aday Tanitim Erdem Doganci (4)“Her yerde kazanacağız”

Konuşmasına toplantıya katılan herkese teşekkür ederek başlayan Başkan Doğancı, “Bizler yola çıkarken 14 Belediye’nin 14’ünü de alacağız dedik. Geçtiğimiz hafta farklı ilçelerde farklı açılışlarımızı yaptık. Altınova, Tavşanlı, Subaşı, Koruköy, Çınarcık ve Çiftlikköy’de açılışlarımızı yaptık. Şunu sizlere söyleyebilirim; Sizin gözlerinizdeki ışıltı her yerde var. . Her yerde kazanacağız, 14 Belediye’nin 14’ünü de alacağız” dedi. 2019 seçimlerinde 14 Belediye’nin 4’nün kendilerinde olduğunu hatırlatan Başkan Doğancı, “Bu 4 Belediye’nin şu an 2 tanesi bizde. O 2’side Yalova’daki sosyal demokrat Belediyeciliğinin ve adil paylaşımın temsili… Yalova’da bu OSB’ler varken, bu tersaneler varken bu seçimin aslında bir amacı var; Ya Dilovası gibi olacağız ya da Nilüfer gibi olacağız. Yalova tercihini bu yönde yapacak. Eşinize ve dostunuza bunu duyurun. Benim gönlüm Nilüfer’den yana… Nilüfer gibi yaşanılır bir kent olmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Memleket Partisi Kurultay Sürecini Başlattı Memleket Partisi Kurultay Sürecini Başlattı

Yalova Chp Il Baskan Yerel Secim Konusma Aday Tanitim Erdem Doganci (1)“Bizim adayların projelerini çalmaya başladılar”

Var olan 4 Belediye’nin 2’sinin iktidar tarafından hukukun alet edilerek ellerinden alındığını iddia eden Doğancı, “Emin olun o 2 emaneti, başta Yalova Belediyesi olmak üzere geri alacağız” şeklinde konuşurken salona hitap ederek partililerden mücadele etme sözü aldı.

Yapılan hizmetlerin ortada olduğunu belirten Başkan Doğancı, “14 seçim bölgesini geziyoruz ve bakıyoruz ki bizim adayların projelerini çalmaya başladılar. Biz “Yalova’nın menfaati için bunu yapmak istiyoruz” diyoruz. Ya taklit ediyorlar ya da şimdiden engel olmaya çalışıyorlar. Onların engel olmalarına izin verecek miyiz? Vermeyeceğiz ve daha çok çalışacağız. Sabah ve akşam çalışacağız. 31 Mart’ta hedef koyduğumuz 14 Belediye’nin maksimumunu alacağız” dedi ve söz verdi. Partililerden isteği olduğunu açıklayan Doğancı, “Bu bir ekip işidir. Meclis Üyelerimizin ve İl Genel Meclisi Üyelerimizin her biri bu ekibimizin bir parçasıdır. Bizler de parçasıyız ve bizler sabah ve akşam çalışırız ama sizlerden de bir söz istiyorum. 31 Mart günü seçim sonuçlanana kadar bu hayallerimizin mücadelesinde bizimle yol yürüyün” diyerek partilerden söz aldıktan sonra 1 Nisan sabahı meydanda kutlama yapmak için toplanacaklarını söyledi.

Haber/Göktuğ Doğukan Yüksel

Yalova Chp Il Baskan Yerel Secim Konusma Aday Tanitim Erdem Doganci (2)

Editör: Arda Yavuz