Birbirinden zevkli ve keyifli anlara sahne olan 5 haftanın ardından Ankara temsilcisi Tusaşspor tüm maçlarını kazanarak 10 puanla zirvede yer alıyor. Başkent ekibini bu sezon hedefini Türkiye Basketbol 2. Ligi(TB2L) olarak belirleyen 9 puan sahip Yalova Üniversitesi ve 8 puan toplayan ÜNSPED takip ediyor. Grubun son sırasında ise maç kazanamayan 5 puanı bulunan Eskişehir Gelişim Spor Kulübü yer alıyor.
Yalova Erkek Basketbol Lig Ilk Yari Spor (2)5. hafta maçları kapsamında İstanbul’da İTÜ’nün konuğu olan lider Tusaşspor rakibini ilk yarısını 49-37 üstün kapattığı maçtan 88-67’lik galibiyetle ayrıldı. İstanbul’da son sıradaki Eskişehir Gelim Spor Kulübü’nü ağırlayan ÜNSPED ilk yarıyı 40-37 önde noktaladıktan sonra karşılaşmadan 84-70 galip ayrılmayı başardı.
Zonguldak deplasmanında Çelikelliler’e konuk olan Yalova Üniversitesi ilk yarıyı 33-30 maçı da 75-56 kazanmayı başardı. Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi(EBBL) C Grubunda ikinci yarının ilk hafta maçları 5-6 ve 7 Nisan 2024 tarihleri arasında oynanacak.

Kültür Çıkışına Devam Etti! Kültür Çıkışına Devam Etti!

Yalova Erkek Basketbol Lig Ilk Yari Spor (1)

Editör: Arda Yavuz