Milli takım formasını sayısız defa giyen ve gözünü 2024 Paris Olimpiyat Oyunları’na çeviren başarılı sporcu takımıyla birlikte bu sezon oynadığı 18 maçın 15’ini kazanırken 1. Lige yükselme başarısı gösterdi.

Ece Haraç’ın yanı sıra Bundesliga 2’nin şampiyonu SV Schott Jena takımında Sugita Haruna, Mühbach Valerija, Kuriyama Yuna, Riliskyte Kornelija, Itagaki Koharu, Kunats Maya, Bondarenko-Getz Katharina formasını giydi.

Yalovalı Milli sporcu Almanya’daki ilk sezonunun ardından,” Takımım SV SCHOTT JENA ile oynadığımız 18 maçın 15'ini kazanarak 2022/2023 sezonunu 2.Bundesliga Şampiyonu olarak tamamladık. Öncelikle takım arkadaşlarım, Sugita Haruna, Mühbach Valerija, Kuriyama Yuna, Riliskyte Kornelija, Itagaki Koharu, Kunats Maya, Bondarenko-Getz Katharina ve takım antranörümüz Hamrik Ralf ve takım yöneticimiz Andreas Amend'i bu süper başarımız için kutlar ve teşekkür ederim. Sponsorlarıma ve bizlere güvenen herkese verdikleri destek için minnettarım.. Seneye 1.Bundesliga da devam ediyoruz” şeklinde açıklamada bulundu.

Ece Haraç Almanya’da Şampiyon Oldu (4)Ece Haraç Almanya’da Şampiyon Oldu (3)Ece Haraç Almanya’da Şampiyon Oldu (1)

Editör: Rümeysa Şahin