“EN İYİ NARKOTİK POLİSİ ANNE” Projesi İçişleri Bakanlığı koordinesinde ülkemiz genelinde uygulanmakta olup; uyuşturucuyla mücadelede anneler ve anne adayı kadınlara yönelik farkındalık ve bilinçlendirme çalışmalarını kapsamaktadır. Proje ile uyuşturucu madde kullanımının henüz başlamadan önüne geçmek, uyuşturucu madde kullanmış ama henüz bağımlı olmamış bireyleri tespit edebilmek hedefleri kapsamında, annelerin farkındalığının artırılarak uyuşturucu madde kullanımının önleyebileceği yetkililer tarafından değerlendiriliyor.

Bu bağlamda; Yalova İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce “Tüm ülke çocuklarını kendi çocukları olarak gören” bir anlayışla Uyuşturucu Madde Bağımlılığı ile Mücadele çalışmaları yürütülerek proje amaç ve hedefleri doğrultusunda önleme, bilgilendirme ve farkındalık çalışmaları sürdürmeye devam ediyor.

İl Emniyet Müdürlüğü Göz Açtırmıyor İl Emniyet Müdürlüğü Göz Açtırmıyor

3038 Kişiye Ulaşıldı

İl Emniyet Müdürlüğü koordinesinde başta İl Milli Eğitim Müdürlüğü bağlı eğitim kurumları ile kamu kurum ve kuruluşları koordinesinde kurumlar arası iş birliği çalışmaları kapsamında 13 Narkorehber&Narkoanne Eğitim Faaliyeti düzenlenerek bilgi paylaşımında bulunuldu. Etkinliklere eğitim ve öğretim kurumlarında görevli bulunan Yönetici, Öğretmen, Öğrenci Velileri ile Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Görevli Personellerin katılımlarıyla 1727 kişiye ulaşılıldı. Yine Narkonokta faaliyetleri kapsamında stantlar kurularak uyuşturucu maddeler ve uyuşturucu madde bağımlılığı ile mücadele sürecinde toplumsal bilinç oluşturulmasına yönelik 5 Faaliyet gerçekleştirilerek 1311 Vatandaşa ulaşılmıştır. Kasım Ayı içerisinde Genel Toplamda: 18 Faaliyet ile 3038 vatandaş ile bilgilendirme ve farkındalık çalışması gerçekleştirildi. Çalışmalar aralıksız sürdürülmekte olup En İyi Narkotik Polisi Anne Projesi https://narkotikpolisianne.com adresinden de bireysel ve kurumsal olarak faydalanılmaya devam edilecek.

yalova-emniyet-narkotik-anne-polis-uyuturucu-calisma (2)yalova-emniyet-narkotik-anne-polis-uyuturucu-calisma (1)

Editör: Arda Yavuz