Acarspor’un Erken Vedası Acarspor’un Erken Vedası

yalova-kadin-genc-voleybol-sultanlar-finaller-eleme-sirbistan (3)Yalovalı Milli voleybolcu Eylül Durgun, başarılarına yenisini eklemeye devam ediyor. Çiftlikköy Belediyespor altyapısından yetişen Eylül ve arkadaşlarının oluşturduğu 20 Yaş Altı Kadın Milli Takımımız Türkiye’nin ev sahipliğinde Ankara’da düzenlenen 2024 CEV U20 Avrupa Şampiyonası 1. Raunt Elemesini ilk sırada tamamladı. 
İlimizin en başarılı antrenörlerinden Mihrican Deviren’in Türk voleyboluna armağanı olan Eylül Durgun yaz döneminde de Milli takımla harikalar yaratmıştı.
yalova-kadin-genc-voleybol-sultanlar-finaller-eleme-sirbistan (5)Çiftlikköy’ün ardından Eczacıbaşı’na transfer olan Yalovalı oyuncu geçen sezon kiralık olarak forma giydiği Beşiktaş Ceylan’la 1. Lig şampiyonluğu yaşarken, bu sezon ise Vodafone Sultanlar Ligi’nde Karayolları takımının formasını giyiyordu.  
Eylül Durgun Amerika’da düzenlenen 21 Yaş Altı Kadın Milli takımıyla Dünya beşinciliği, Hırvatistan ve Macaristan’ın ortaklaşa düzenlediği U-19 2023 FIVB Dünya Şampiyonası’nda ve Çekya’nın ev sahipliğini yaptığı organizasyonda 21 Yaş Altı Kadın Milli Takımıyla Balkan Şampiyonası’nda ikinciliğini Milli yalova-kadin-genc-voleybol-sultanlar-finaller-eleme-sirbistan (4)takım kariyerine eklemişti.
Yalovalı sporcu geçtiğimiz hafta 2024 CEV U20 Avrupa Şampiyonası 1. Raunt Elemesini namağlup ilk sırada tamamlayan 20 Yaş Altı Kadın Milli takımının formasını başarıyla terletti.
Eylül ve arkadaşları finalde Sırbistan’ı 3-2 mağlup ederek Bulgaristan ve İrlanda’da düzenlenecek finallere katılma hakkı yalova-kadin-genc-voleybol-sultanlar-finaller-eleme-sirbistan (6)elde etti. Karşılaşmayı; TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, TVF Liglerden Sorumlu Asbaşkanı Ahmet Göksu, TVF Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Bahar Mert, TVF İcra Kurulu ve Yönetim Kurulu Üyesi Suat Baylan, TVF Disiplin Kurulu Başkanı Yaşar Sezikli, TVF Genel Sekreteri Av. Nihal İşçi ve BVA Genel Sekreteri Nilüfer Shimonsky de izledi.

Editör: Arda Yavuz