Yalova İl Emniyet Müdürlüğü koordinesinde; Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotim Ekipleri tarafından Yalova geneli ve geçiş güzergâhlarında Uyuşturucu Madde Nakli, Sevkiyatı ve Ticareti yapan şahısların tespiti ve yakalanmasına yönelik çalışmalar aralıksız olarak sürdürülmeye devam ediyor.

Yalova genelinde üst torbacı ya da torbacı olarak tabir edilen ve sokak düzeyinde uyuşturucu madde ticareti yaptıkları ya da yaptırdıkları tespit edilen M.K., F.E. ve E.K ve Y.Z.Z. isimli şüpheli şahısların ikamet adresine  yönelik operasyon düzenlendi.  Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotim Ekipleri tarafından yürütülen ve Narkotik Maddeler Arama Köpeği Gölge’nin de eşlik ettiği ikamet aramasında;

2 parça halinde 47.54 gram Sentetik Kannabinoid maddesi,

3 parça halinde 14.85 gram Sentetik Esrar maddesi,

Yalova’da 1 Kişinin Öldüğü, 7 Kişinin De Yaralandığı Kaza Kamerada Yalova’da 1 Kişinin Öldüğü, 7 Kişinin De Yaralandığı Kaza Kamerada

1 parça halinde 1.84 gram Metamfetamin maddesi,

10 adet Captagon Hap,

4 adet Sentetik Ecza Hap,

1 adet Hassas Terazi ele geçirildi.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından Y.Z.Z. hakkında Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak  suçundan, M.K., F.E. ve E.K. hakkında Kullanmak için Uyuşturucu Madde Satın Almak Suçundan işlem gerçekleştirildi.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüz tarafından Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak Suçundan yürütülen soruşturma kapsamında   Y.Z.Z. isimli şüpheli sevk edildiği Adli Makamlarca Tutuklanarak Cezaevine gönderildi.

Yalova İl Emniyet Müdürlüğü konuya ilişkin, “Halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanmasına yönelik başta Uyuşturucu Madde Suçları olmak üzere suç ve suçlulara yönelik çalışmalarımız aralıksız ve kararlılıkla sürdürülecektir” açıklamasını yaptı.

Editör: Arda Yavuz