Yalova İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı birimlerince suçun önlenmesi, suça karışan şahısların tespiti ve suç eşyalarının ele geçirilmesine yönelik yapılan sabit uygulamalar ve önleyici devriye faaliyetler devam ediyor. Bu çalışmalar sonucunca;

28 Şubat Çarşamba günü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri Osmangazi Köprüsü üzerinde yapılan uygulamada durdurulan 34*** plaka sayılı araç içerisinde bulunan D.A. isimli şahıstan 1 adet Uzi (hafif makineli silah) ele geçirdi.

Narkotik Köpek “Zeytin”den Kaçış Yok! Narkotik Köpek “Zeytin”den Kaçış Yok!

28 Şubat Çarşamba günü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri Osmangazi Köprüsü üzerinde yapılan uygulamada durdurulan 77*** plaka sayılı araç içerisinde bulunan N.Ö. isimli şahıstan 1 adet Goberment Model Colt Automatic ibareli ruhsatsız tabanca ve bu tabancaya ait 8 adet fişek ele geçirdi.

Şüpheli şahıslar hakkında gerekli adli işlemler başlatıldı.

Yalova İl Emniyet Müdürlüğü konuya ilişkin, “Toplumun huzur ve güvenliğinin sağlanması, meydana gelebilecek yaralanmalar ve maddi zararların önlenmesine yönelik mücadelemiz kararlılıkla sürdürülecektir” şeklinde açıklamada bulundu.

Editör: Arda Yavuz