Yalova'da Acil Yardım Ambulanslarına Yönelik Eğitimler Gerçekleştirildi Yalova'da Acil Yardım Ambulanslarına Yönelik Eğitimler Gerçekleştirildi

yalova-egitim-arastirma-hastane-kres-cocuk-karne-dagitim (3)2023-2024 Eğitim Öğretim Döneminin ilk yarısı 19 Ocak itibariyle son buldu. Öğrenciler okullarına giderek karnelerini aldı ve 2 haftalık tatil arasına girdiler. Bu okullardan biri de geçtiğimiz aylarda hizmete giren Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki kreşti. Hastanede çalışan ve ebeveynlik görevlerini yerine getiren anne ve babalara kolaylık sağlamak için açılan kreşe Yalova Eğitim ve Araştırma Hastane çalışanları büyük ilgi gösterdi.yalova-egitim-arastirma-hastane-kres-cocuk-karne-dagitim (2)
Hastane’nin kreşinde eğitim gören minikler için ilk karne törenleri gerçekleştirildi. Törene, Yalova  İl Sağlık Müdürü Dr. Emrah Eray ve hastane yöneticileri katıldı ve ilk karne heyecanı yaşayan çocukların heyecanlarını paylaştılar. Karneleri dağıtan idareciler, hem minikleri ve hem de öğretmenleri tebrik ederek, başarılı bir eğitim hayatı dileğinde bulundular.
Haber/Göktuğ Doğukan Yüksel

Editör: Arda Yavuz