Geçen hafta Alagöz Holding Iğdır Basketbol deplasmanında kaybederek önemli bir fırsatı kaçıran Yeşil Kırmızılı ekibimiz 15. Haftada Kapaklıspor’u konuk edecek. 90. Yıl Spor Salonunda oynanacak müsabaka 16:30’da başlayacak. TBF Youtube kanalından canlı yayınlanacak müsabakada Halil Erkoç, Nihat Çetin ve Haldun Çoban hakem üçlüsü görev yapacak. İki takım tarihlerinde ilk kez karşı karşıya gelecek.

Yalovaspor Kadın Futbol Takımı 6 Kez Fileleri Sarstı Yalovaspor Kadın Futbol Takımı 6 Kez Fileleri Sarstı

Yeşil Kırmızılı ekibimiz bugün oynanacak maç öncesinde,” Bu hafta oynayacağımız maçta tüm taraftarlarımızın -depremden etkilenen çocuklarımız için atkı, bere, eldiven ve peluş oyuncaklarla salona gelmesini istiyoruz. Bu anlamlı etkinliğe, desteklerinizi bekliyoruz” açıklamasında bulundu.

Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi’nde 15. Hafta Bornova Belediyesi Karşıyaka-Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor maçıyla start alacak. Ligde ayrıca Gaziantep Basketbol-Alagöz Holding Iğdır Basketbol, Pizza Lazza Haremspor-Konyaspor, Balıkesir Büyükşehir Belediyespor-Fenerbahçe Koleji Novotel, Gölbaşı Belediyesi TED Ankara Kolejliler-Finalspor, OGM Ormanspor-Esenler Erokspor, Çayırova Belediyesi-MKE Ankaragücü İkon Menkul ve Sigortam.net-Mersin Büyükşehir Belediyesi maçları oynanacak.

semt77-yalovaspor-lider-kapakli-mac-deprem-yardim (5)semt77-yalovaspor-lider-kapakli-mac-deprem-yardim (3)semt77-yalovaspor-lider-kapakli-mac-deprem-yardim (2)

Editör: Arda Yavuz