29 Aralık 2023 tarihinde Resmi Gazete’de yayınlanan Kırsal Kalkınma Destekleri Kapsamında Tarıma Dayalı Yatırımların Desteklenmesi Programı’nın başvuruları 3 Ocak Çarşamba günü başladı. Başvuruda bulunan yatırımcılar, Yeni tesislerin yapımı, kısmen yapılmış yatırımların tamamlanması, mevcut tesislerin; kapasite artırımı ile teknoloji yenileme ve/veya modernizasyonunu kapsayan projeler için %50 oranında hibe desteği alabilecek. Programdan yararlanmak isteyen tarımsal faaliyet yürüten yatırımcılar https://hibedestek.tarimorman.gov.tr/Tarim/onlinebasvuru.aspx?tip=3  internet adresinden 19 Şubat saat 29:59’a kadar başvuru yapma hakkına sahip.

Tarım Bakanlığı tarafından açıklanan ve Yalova İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nün sosyal medya hesabından duyurulan destek programı için Yalova İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nde toplantı gerçekleştirildi. İl Yürütme Birimi Şube Müdürü Bülent Batmaz başkanlığında toplanan yetkililer yayınlanan mevzuatın değerlendirmesini yaptı.

Borsa İstanbul'da tarihi zirve Borsa İstanbul'da tarihi zirve

Haber/Göktuğ Doğukan Yükselyalova-il-tarim-orman-mudurluk-resmi-gazete-tarim-kalkinma-hibe-estek-program-mevzuat-degerlendirme-toplanti (2)

Editör: Arda Yavuz