yalova-guzel-sanatlar-lise-milli-savunma-uni-bando-takim-tanitim-komutan (2)19 Ocak Cuma günü itibariyle 2023-2024 Eğitim Öğretim Dönemi’nin ilk yarısı sona eriyor. Okullarda ise bu yıl ilk defa uygulamaya geçilen dönem sonu faaliyet haftası kapsamında etkinlikler gerçekleştiriyor. Bu etkinliklere Yalova Güzel Sanatlar Lisesi de katıldı. 

yalova-guzel-sanatlar-lise-milli-savunma-uni-bando-takim-tanitim-komutan (3)Dönem sonu faaliyet haftası “Tecrübe Paylaşımı” etkinliği dolayısıyla ve Millî Savunma Üniversitesi tanıtım faaliyetleri kapsamında Deniz Eğitim ve Öğretim Komutanlığı-Karamürselbey Eğitim Merkezi Komutanlığı Bandosu Bando Astsubay Kıdemli Başçavuş Sercan Ülkü ve Bando Astsubay Çavuş Buğra Arslan tarafından Bando Astsubay Meslek Yüksekokulu hakkında sunum yapıldı.
Güzel Sanatlar Lisesi sunumları için Bando Komutanı Bando Yarbay Dr. İlker Özöztürk, Bando Astsubay Kıdemli Başçavuş Sercan Ülkü ve Bando Astsubay Çavuş Buğra Arslan’a destekleri ve sunumları için teşekkür etti. 
Haber/Göktuğ Doğukan Yüksel

Yalova Üniversitesi ile Tersane Girişimcileri Arasında İşbirliği Yalova Üniversitesi ile Tersane Girişimcileri Arasında İşbirliği

yalova-guzel-sanatlar-lise-milli-savunma-uni-bando-takim-tanitim-komutan (4)yalova-guzel-sanatlar-lise-milli-savunma-uni-bando-takim-tanitim-komutan (5)

Editör: Arda Yavuz