Narkotik Köpek “Zeytin”den Kaçış Yok! Narkotik Köpek “Zeytin”den Kaçış Yok!

Yalova Merkez ilçe Elmalık Köyünde 20 Ocak 2024 tarihinde saat 20.00 sıralarında Ü.M. ve M.G. isimli şahıslar tarafından S.K.  isimli şahıs tabanca ile ateş etmek suretiyle yaralandı. Şüpheliler,  yaralı şahsın eşi adına kiralık otomobili de yağma  (gasp) ederek olay yerinden kaçtı. 
Olayın öğrenilmesi üzerine şüphelilerin yakalanması amacıyla, bölgeye sevk edilen Jandarma Asayiş/Komando Timlerinin yanı sıra sivil görev yapan unsurlar ve Jandarma Dedektifleri olarak da bilinen Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT) takviye olarak görevlendirildi.
Yapılan araştırmalar sonucunda; şüphelileri olay yerine getirdiği tespit edilen İ.S. adlı şahsın Yalova şehir merkezindeki evine düzenlenen operasyonda şüpheli Ü.M. ve M.G. adlı şahıslar yakalandı. Olayın öğrenilmesinden itibaren gerçekleştirilen süratli ve titiz çalışmalar sonucunda; olaydan sekiz saat gibi kısa bir süre sonra saklandıkları yerde yakalanan şüpheliler, yasal işlemlerin ardından adli makamlara sevk edildi.
Evde yapılan aramada; (3) adet ruhsatsız tabanca, bu tabancalara ait (3) adet şarjör ve (46) adet fişek ele geçirildi. 
Yalova Jandarma Komutanlığı, Yalova Valiliği koordinesinde vatandaşların huzur ve güven ortamı içerisinde yaşamalarını sağlamak amacıyla,  her türlü suç ve suçlularla mücadeleye gece gündüz demeden karalılıkla devam edileceğini açıkladı. 
 

Editör: Arda Yavuz