Acarspor’a 3 puanı getiren gollerin 3’üne de Ege Kartal imzasını atarak takımını sırtlarken, Polisgücü’nün tek sayısı ise Ömer’den geldi.

Amatör Saha 2’de oynanan karşılaşmaya hata yapmak istemeyen iki ekipte kontrollü futbollarıyla başladılar. Ancak ilerleyen bölümde sahada daha organize olan Acarspor rakibi üstünde baskı kurmaya başladı. Maçın 16. Dakikasında gelişen Sarı Lacivertli ekibin atağında maçın yıldızı Ege Kartal attığı golle takımını 1-0 öne geçirdi.

Polisgücü yediği golden sonra toparlanırken ilerleyen dakikalarda oyuna ortak oldu ve beraberlik için rakip kaleye yüklenmeye başladı. Müsabakanın 25. dakikasında gelişen Lacivert-Beyazlıların atağında Ömer attığı golle durumu 1-1’e getirerek ilk yarıya nokta koydu. Mücadelenin ikinci yarısına iyi başlayan Acarspor öne geçmek için Polisgücü kalesini abluka altına aldı.  Karşılaşmanın 44 ve 50. dakikalarında gelişen Acarspor ataklarında günün başarılı isimlerinden Ege Kartal 2 gole daha imzasını atarak hat-trick yaptı. Takımını 3-1 öne geçiren Ege maçında skorunu belirledi.

 

U-11 Play-Off

Stat: Amatör Saha 2

Hakem: Muhammed Karahasan ***

Polisgücüspor: Emirhan **, Emrullah **,Ömer**, Orhan **,Emir Kaan **,Azat **,Burak **, Erkan **

Acarspor: Saitcan ***, Mert ***, Mustafa ***, A. Taha ***, Fatih ***, Ege Kartal ***, Nizamettin ***, Çağatay ***

Goller: Dk. 16 Ege Kartal 0-1, Dk. 25 Ömer 1-1, Dk.44-50 Ege Kartal 1-3

Editör: TE Bilişim