Geçtiğimiz futbol sezonunda başarılı performans sergileyen iki isimi 2012-2013 futbol sezonunda Süper Amatör Kümede mücadele edecek Yeşil Kırmızılı ekibin formasını terletecek.

Transfer komitesi hafta sonunda da transfer atağını sürdürerek Doğuşspor’dan orta saha ve forvet oyuncusu 1988 doğumlu Cemil Yıldırım, Kadıköyspor’un 1996 doğumlu genç yeteneği Emre Kahya ile sözleşme imzaladı.

Yalova’nın yetiştirdiği yetenekli futbolcularla yola çıkacaklarını ve başarılı olacaklarını belirten kulüp başkanı Tamer Erbul, “Yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarımız tüm hızıyla devam diyor. Dış transferde birçok oyuncuyla görüşmelerimiz sürüyor. İç transfer ise Yalova’nın yetiştirdiği kaliteli futbolcularla anlaşarak kadromuza katmaya devam ediyoruz. Doğuşspor’un altyapısından yetişen Esenköyspor ve Teşvikiye Belediyespor takımlarında forma giymiş olan orta saha, sağ kanat ve forvet mevkilerinde görev yapan 1988 doğumlu tecrübeli oyuncu Cemil Yıldırım ile anlaşma sağladık. Ayrıca Kadıköyspor’un geçtiğimiz sezon bir üst kümeye yükselmesinde pay sahibi olan sağ kanat oyuncusu 1996 doğumlu genç yetenek Emre Kahya’yı da kadromuza kattık. Ben hem kulübümüze, camiamıza ve futbolcularımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bu iki futbolcumuzun transferinde bizlere kolaylık sağlayan, Doğuşspor ve Kadıköyspor kulüplerimizin camialarına, başkanlarına, yönetim kurulu üyelerine ve teknik heyetlerine ‘Yalovalı Yalovaspor’ felsefemize verdikleri destekten ötürü sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim