Türkiye Bisiklet Federasyonu’nun 2017’deki faaliyetleri içerisinde yer alan Balkan MTB  Bisikleti Şampiyonası’nda Yalovalı bisiklet antrenörü Kamil Alev’de görev alacak. 14-15 Temmuz tarihleri arasında yapılacak yarışmaya ise Yunanistan’ın Nafpaktos  bölgesi ev sahipliği yapacak. Federasyon, önemli turnuva için Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün antrenörü Kamil Alev görevlendirdi.
Yalovalı Bisiklet Antrenörü Kamil Alev, "Yeni yetişecek yıldız sporcularımız ile desteklediğimiz program dahilinde, gençlerimize spor kültürünü kazanmalarına yönelik etkinlikler düzenliyoruz.  Çocukların, fiziksel ve zihinsel olarak gelişmesi sağlıklı bir vücuda ve zihne sahip olması için, Yalova sınırları içinde düzenli antrenman programları uyguluyoruz. Emek verdiğim bu yolda inşallah  Balkan MTB Bisikleti Şampiyonası’nda da muvaffak olurum" dedi.
Yalova Spor İl Müdürü Metin Kaplan ise ülkemizi ve ilimizi Balkan MTB Bisikleti Şampiyonası’nda temsil edecek Milli antrenör Kamil Alev’i tebrik ederken, Yunanistan’daki yarışmada başarılar diledi.

 

Editör: TE Bilişim