Azerbaycan’ın Başkenti Bakü’de gerçekleştirilecek 4. İslami Dayanışma Oyunları mücadele edecek olan Masa Tenisi Milli  takımlarımız Termal'de kamp girdi. Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan, Millileri ziyaret ederek başarılar diledi.
08 -12 Mayıs  2017 tarihleri arasında ev sahipliği yapacağımız Milli Takım kampında 8 sporcunun yanı sıra Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü antrenörü ve  Milli Takım Teknik Direktörü Bayarmali Yıldız’da görev almaktadır. Milli Takımımız Azerbaycan’da  yapılacak müsabakalar  tarihine kadar hazırlık çalışmalarını Yalova'da sürdürecektir.
Milli Takım Antrenörü Bayramali Yıldız,” Yalova’dan da 2 sporcumuzun da yer aldığı Milli Takım kafilemizle verilim bir süreç geçirmek istiyoruz. Ardından katılacağımız 4. İslami Dayanışma Oyunları’ndan ise madalyalarla ile dönmek istiyoruz” dedi.
Milli takım kafilesinde ise Yalovalı sporcular İbrahim ve Ziver Gündüz’ün yanı sıra Batuhan Ulucak, Gencay Menge, Sibel Remzi, Simay Kulakçeken, Özge Yılmaz, Melek Hu yer alıyor.

Editör: TE Bilişim