Canbay ve Tüm Bel-Sen Kocaeli Şube Başkanı Erdal Karakuş ile memurlar katıldı. Canbay, burada yaptığı konuşmada, tüm belediye çalışanlarıyla gurur duyduğunu, birlikte çok daha güzel işlere imza atacaklarına inandığını söyledi.

Bu önemli artışı zor bir dönemde fedakarlık yaparak başardıklarını belirten Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay, “Hizmet dönemimiz boyunca elimizdeki olanakları daima emekçilerimizin lehine kullanmaya çalıştık. Bunu yaparken de belediyemizin mali bütçesini de gözeterek hareket ettik. Memur çalışanlarımıza yapmış olduğumuz  bu zammın sofralarına bereket getirmesini, sosyal yaşamlarına hayırlı olmasını diliyorum. Bu süreç içerisinde sendikamızla yürütmüş olduğumuz istişarelerde gelecek dönem açısından çalışma barışının tesis edilmesi adına önemli, anlamlı bulduğum ve toplu sözleşmenin belediyemize ve emekçilerimize hayırlı olmasını diliyorum.” Dedi.

Çalışma Arkadaşlarımızı Ailemiz Gibi Görüyoruz

Fazlaca, Kara Savaşları'nın 109. Yıl Dönümünü Andı Fazlaca, Kara Savaşları'nın 109. Yıl Dönümünü Andı

Çalışanlar mutluysa kendilerinin de mutlu olduğunu belirten Başkan Canbay, “Her fırsatta altını çizdiğim gibi çalışma arkadaşlarımızı ailemizin bir üyesi gibi görüyor ve onların mutlu olduğu bir çalışma ortamını hedefliyoruz. Bizim için personelimizin mutlu olması çok önemli. Bugüne kadar hem memur hem de işçilerimizin sendikal yönetimlerle de iyi ilişkilerimiz oldu, olmaya devam ediyor. Memurlarımızın özlük haklarını ve diğer sosyal haklarını koruduk. Çalışma arkadaşlarımızın verdikleri emek doğrultusunda yapmamız gereken neyse onu yaptık. Sendika yöneticilerimizde bu konuda ellerinden gelen gayreti gösteriyor. Tüm Bel-Sen Kocaeli Şubesi’ne ve ekibine teşekkür ediyorum. Sosyal denge sözleşmemiz hayırlı uğurlu olsun.

Tüm Bel-Sen Kocaeli Şube Başkanı Erdal Karakuş'tan imza töreninin ardından şöyle konuştu “Yerel yönetimlerde toplu sözleşmeler ile emekçilerin her geçen gün daha da zorlaşan ekonomik koşullarının giderilmesi ve çalışma barışının sağlanması adına önemli ve anlamlı toplu sözleşmelerin imzalandığını Subaşı Belediyemizde de mevcut olanaklar içerisinde çok başarılı bir sözleşmeye imza attık. Sosyal denge haklarına %170 oranında bir artış sağlandık.” Dedi.

Sözlerine devam eden Karakuş, emekçiden yana tavır ve tutum alan Subaşı Belediye Başkanı Sayın Turan Canbay’a da teşekkür ederek gelecek dönemin ve belediyemizdeki tüm emekçilerin daha başarılı bir sürece doğru yol almasını dilediğini ifade etti.

İmza törenini takip eden memurlar Sosyal Denge Sözleşmesini yüzde 170’den imzalayan Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay’a teşekkür ettiler. İmza töreni, Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay, Tüm Bel-Sen Kocaeli Şube Başkanı Erdal Karakuş ve memurların birlikte hatıra fotoğrafı çektirmesinin ardından sona erdi.

yalova-subasi-belediye-memur-zam-bakan-toplu-sozlesme (2)

Editör: Arda Yavuz