Altınova Belediyespor Taekwondo Takımı, çalışmalarına Altınova Belediyesi Spor Salonu’nda devam ediyor.

Hedef Milli Takıma sporcu vermek

Takım olarak çalışmalara aralıksız devam ettiklerini ifade eden Altınova Belediyespor Kulübü Taekwondo Antrenörü İsa Gündağ, hedeflerinin turnuvalarda kürsü yapmak ve milli takıma sporcu vermek olduğunu söyledi.

Ailelerden büyük destek

YTR Gayrimenkul Bodrum Basketbol TKBL Mutlu Sona Ulaştı YTR Gayrimenkul Bodrum Basketbol TKBL Mutlu Sona Ulaştı

Düzenli ve disiplin bir şekilde antrenmanların devam ettiğini söyleyen Altınova Belediyespor Taekwondo Antrenörü İsa Gündağ, “Hepsi pırlanta gibi gençlerimiz büyük bir şevkle antrenmanlara devam ediyor. Ailelerimiz de bu çalışmalarımıza destek verip, bizlerle iç içe oluyor. Bu gençlerden büyük başarılar bekliyoruz. Sporun yanında sosyal çalışmalarda da bulunuyoruz. Bizlere bu imkânları sağlayan Belediye Başkanımız Metin Oral’a, belediye meclis üyelerimize ve kulüp yöneticilerimize teşekkür ederiz” diye konuştu.

yalova-altınova-belediyespor-taekwondo-milli-takım-hedef-spor (6)yalova-altınova-belediyespor-taekwondo-milli-takım-hedef-spor (4)yalova-altınova-belediyespor-taekwondo-milli-takım-hedef-spor (5)yalova-altınova-belediyespor-taekwondo-milli-takım-hedef-spor (3)yalova-altınova-belediyespor-taekwondo-milli-takım-hedef-spor (1)

Editör: Arda Yavuz