Acarspor’un Erken Vedası Acarspor’un Erken Vedası

Türkiye Güreş Federasyonu’nun Çorum’da organize ettiği Mahmut Atalay Büyük Kadınlar Güreş Türkiye Şampiyonası’na Termal Belediyespor damga vurdu. Yalova ekibi topladığı madalyayla takım halinde şampiyonluğu kazandı. Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar, sporcuları ve teknik kadroyu kutladı.

11-12 Aralık 2023 tarihleri arasında Çorum Yeni Atatürk Spor Salonunda düzenlenen Mahmut Atalay Büyük Kadınlar Güreş Türkiye Şampiyonası’na ülkemizin en iyi kadın güreşçileri mindere çıktı. Yalova ekibi Termal Belediyespor 2 gün süren organizasyona adeta damga vurdu. Termal Belediyespor adına mindere çıkan Şevval Çayır 53 kiloda altın madalyaya uzandı.

57 kilo sporcumuz Emine Çakmak’ın yanı sıra 76 kiloda Melisa Sarıtaç gümüş madalyanın sahibi oldu. 62 kiloda ki madalya umudumuz Dilan Tan’ın bronz madalya kazandı.

Organizasyonun ilk gününde ise Zerda Demir 50 kiloda, Tuba Demir’de 55 kiloda altın madalyaya uzanmıştı. Sevim Akbaş 59 kiloda gümüş, Edanur Kanca’da 53 kiloda bronz madalyayı boynuna geçirmişti. Termal Belediyespor bu başarılarıyla birlikte organizasyonda takım halinde şampiyonluğa da imza attı.

Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar, şampiyon olan sporcuları ve teknik kadroyu telefonla arayarak tebrik etti. Acar, “Sizler, ilçemize ve ilimize bir kez daha başarının mutluluğunu yaşattınız. Sizlerle gurur duyuyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da yanınızda olacağız. Sporun barış ve kardeşlik olduğunu unutmayın. Sizleri ve emeği geçen herkesi kutluyorum.” dedi.

yalova-termal-turkiye-gures-sampiyona-belediye-basari-sporcu (4)yalova-termal-turkiye-gures-sampiyona-belediye-basari-sporcu (3)-1yalova-termal-turkiye-gures-sampiyona-belediye-basari-sporcu (3)yalova-termal-turkiye-gures-sampiyona-belediye-basari-sporcu (2)yalova-termal-turkiye-gures-sampiyona-belediye-basari-sporcu (1)-1yalova-termal-turkiye-gures-sampiyona-belediye-basari-sporcu (1)

Editör: Arda Yavuz