Yalovaspor Kadın Futbol Takımı 6 Kez Fileleri Sarstı Yalovaspor Kadın Futbol Takımı 6 Kez Fileleri Sarstı

Temsilcimizin çeyrek finalde veda ettiği organizasyonda şampiyonluk için Danilo’s Pizza Bursa Ant Spor ile YTR Gayrimenkul Bodrum Basketbol karşı karşıya gelecek. Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde normal sezon Zonguldak Spor Basket 67’nin şampiyonluğu sonuçlanmıştı. Karadeniz temsilcisiyle birlikte ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi(KBSL)’ne yükselecek diğer takım 18-23 Nisan 2024 tarihleri arasında oynanacak maçlarla belli olacak.
Yalova Tkbl Play Off Finalist Mac Basketbol (2)Temsilcimiz HDI Sigorta Yalova VİP’in de yer aldığı TKBL’de normal sezonu 2 ve 9. sıralar arasında tamamlayan ilk olarak Play-Off çeyrek final heyecanı yaşamıştı. Maçlarını kazanan YTR Gayrimenkul Bodrum Basketbol, Danilo’s Pizza Bursa Ant Spor, Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor ve Botaş Gelişim adlarını yarı finale yazdırmayı başardı. Play-off yarı finalinin ilk eşleşmesinde YTR Gayrimenkul Bodrum Basketbol ile Botaş Gelişim karşı karşıya geldi. Seriyi 3-0 kazanan YTR Gayrimenkul Bodrum Basketbol, finale yükselme başarısı gösterdi. Diğer yarı final eşleşmesinde ise Danilo’s Pizza Bursa Ant Spor, Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor'u 3-0 ile geçerek finale çıktı.
Play-Off yarı final serisinin ilk iki maçı 18 ve 20 Nisan 2024 tarihleri arasında Muğla’da oynanacak. 23 Nisan 2024 tarihinde ise seri Bursa’ya taşınacak. 3 galibiyet alan takım ise ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi(KBSL)’ne yükselecek.

Editör: Arda Yavuz