Futbol İl Temsilcisi Gökhan Güngör’ün yanı sıra kulüp temsilcileri katıldı. Her üç kategoride müsabakalar 5-6 Mayıs 2023 tarihlerinde başlayacak ve müsabakalar tek devreli olarak oynanacak.

Bu sezon iki grupta oynanacak olan U11 Liginde toplam 21, üç gruplu U12 Liginde 23 ve yine iki gruplu U13 Liginde ise 19 takım şampiyonluk mücadelesi verecek.

U11 Ligi A Grubunda Çiftlikköy Kültürspor, Çınarcık Fırtınaspor, Kadıköyspor, Paşakent Şahinspor, Demirspor, Doğuşspor, Çiftlikköy Belediyespor, Bahçelievlerspor, Sugören Gençlerbirliği, Altınova Belediyespor ve Negmar Tavşanlı Belediyespor, B Grubunda Esnafspor, Yalovagücü, Acarspor, Kartalspor, Atakentspor, Yalova Yıldızlarspor, Esenköyspor, Paşakentspor, Yalova İdmanyurdu, Doğanspor mücadele edecek.

U12 Ligi A Grubunda Sugören Gençlerbirliği, Yalova Yıldızlarspor, Yalovagücü, Teşvikiye Belediyespor, Gençlerbirliği, Paşakent Şahinspor, Atakentspor, Kadıköyspor, B Grubunda Yalova Kartalspor, Yalova İdmanyurdu, Çiftlikköy Kültürspor, Yeşilovaspor, Bahçelievlerspor, Doğuşspor, Altınova Belediyespor, C Grubunda da Doğanspor, Esnafspor, Çınarcık Fırtınaspor, Demirspor, Acarspor, Negmar Tavşanlı Belediyespor, Esenköyspor ve Çiftlikköy Belediyespor ter dökecek.

U13 Ligi A Grubunda Çiftlikköy Belediyespor, Yalova Yıldızlarspor, Paşakent Şahinspor, Esnafspor, Bahçelievlerspor, Yeşilovaspor, Acarspor, Doğuşspor, Doğanspor B Grubunda da Çınarcık Fırtınaspor, Altınova Belediyespor, Akköyspor, Çiftlikköy Kültürspor, Atakentspor, Negmar Tavşanlı Belediyespor, Esenköyspor, Yalovagücü, Yalova İdmanyurdu ve Gençlerbirliği yer alacak.

U11 - U12 - U13 Şenlik Ligleri Kura Çekimi Yapıldı (3)U11 - U12 - U13 Şenlik Ligleri Kura Çekimi Yapıldı (2)U11 - U12 - U13 Şenlik Ligleri Kura Çekimi Yapıldı (1)

Editör: Rümeysa Şahin