yalova-u14-bolge-sampiyona-fikstür-sonuc (1)Erkekler ve kızlardaki şampiyonlarımız Yalova Gençlik ve Spor Hizmetleri Spor Kulübü ile Yalova VİP Gençlikspor 1. Bölge Şampiyonası Kırmızı Gruplarda mücadele edecek. 6 bölgede Kırmızı ve Beyaz olmak üzere iki farklı grupta düzenlenecek U14 Bölge Şampiyonaları 6-7-8 Şubat 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Üniversite Play-Off Serisindeki İlk Maçına Çıkıyor! Üniversite Play-Off Serisindeki İlk Maçına Çıkıyor!

Çanakkale Anafartalar Spor Salonunda 6-8 Şubat 2024 tarihleri arasında oynanacak maçlarda Yalova Gençlik ve Spor Hizmetleri Spor Kulübü’nün rakipleri Bilecik’ten Bozüyük Belediyesi, Kocaeli’nden Gelişim(B), Çanakkale’den Türk Telekom ve Optimum Gençlik, Tekirdağ’dan Doğuş takımları oldu. Tekirdağ’da bulunan İsmet İnönü Spor Salonunda maçlarını oynayacak olan Yalova VİP Gençlikspor’un rakipleri arasında Bursa’dan Bursa Büyükşehir Belediyespor, Edirne’den Yurdumspor, Balıkesir’den Havran Belediye, Tekirdağ’dan İç Vakfı Tredaş ve Saray Maraton Spor, Kocaeli’nden Kocaeli Basket ve İstanbul’dan Ümraniye Belediye oldu. Yalova’nın minik perileri maçlarını 6-8 Şubat tarihleri arasında oynayacak.

Yalova Gençlik ve Spor Hizmetleri Spor Kulübü ve Yalova VİP Gençlikspor gruplarında başarılı olmaları halinde adlarını üst tura yazdıracaklar.

Editör: Arda Yavuz