Oynadığı 5 maçı da kazanma başarısı gösteren 1877 Üvezpınar 15 puanla zirvede yer alırken, onu 3 puan geriden 12 puana sahip Termal Belediyespor yakından takip ediyor. Zirveyi domine eden iki takımın gelecek hafta oynayacağı 7. Hafta müsabakası ise ilk yarının liderini belirleyecek.

Üçüncü sırada ise 10 puanla Armutlu Belediyespor yer alıyor. Çıkışını sürdüren ve puanını 7’ye yükselten Kirazlı Köyüspor ise yakın takibini sürdürüyor. 3’er puanı bulunan Gençlerbirliği, Ortaburunspor ve Yalova Çotanaklarspor sezona erken veda etmiş gibi görünüyor.

6. hafta maçları kapsamında Termal Belediyespor evinde Yalova Gençlerbirliği’ni 5-3’lük skorla yenerek zirve takibini sürdürdü.

Amatör Saha-1’de Kirazlı Köyüspor ile Ortaburunspor kozlarını paylaşırken ev sahibi ekip sahadan 5-0’lık galibiyetle ayrılmayı başardı. Yalova Çotanaklarspor’u ağırlayan Armutlu Belediyespor olaylı maçtan 4-2 galip ayrılıp iddiasını sürdürdü. Lider 1877 Üvezpınarspor ise bu haftayı bay geçen takım oldu. Ligde ilk yarının son karşılaşmaları 30 Nisan Pazar günü oynanacak.

7. haftada futbolseverler Ortaburunspor-Armutlu Belediyespor, Gençlerbirliği-Kirazlı Köyüspor ve 1877 Üvezpınarspor-Termal Belediyespor maçlarını takip edecekler.

HABER/ RÜMEYSA ŞAHİN

Üvez Zirvede Termal Takipte (2)

Editör: Rümeysa Şahin