Vatan Caddesi’nde geçtiğimiz aylarda yoğun bir altyapı çalışmalarına girişen Yalova Belediyesi isale, içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu hatlarını yenilemiş ve çalışmaları tamamlamıştı. Çalışmalar sırasında yol güzergahında bozulmalar meydana geldiği için caddeyi boydan boya yeniden asfaltlama kararı alan Yalova Belediyesi, 22 Kasım Çarşamba günü saat 10:00 sularında çalışmalara başladı. Belediye’ye bağlı Fen İşleri Müdürlüğü personelleri yola döktükleri asfaltı iş makinalarıyla düzenliyor ve vatandaşların kullanımına hazır hale getiriyor.

Yalova Gazetesi muhabirine bilgi veren bir Belediye yetkilisi, “An itibariyle asfaltlama çalışmalarını başlatmış bulunuyoruz. Geçtiğimiz aylarda altyapı çalışmalarına başlamış ve tamamlamıştık. Personellerimiz herhangi bir olumsuz hava şartları oluşmazsa Cumartesi günü İyisu mevkiine gelmiş olacak ve daha sonra çalışmalar devam edecek. Asfaltlama faaliyetleri tamamlandıktan sonra kaldırımların yeninden düzenlenmesi için faaliyete geçeceğiz ve son olarak ışıklandırmayla birlikte Vatan caddesi modern görünümüne kavuşacak” dedi.

Haber/Göktuğ Doğukan Yüksel

Yurtta ve Yalova’da Hava Durumu Yurtta ve Yalova’da Hava Durumu

yalova-belediye-vatan-cadde-baglarbasi-mahalle-fen-isleri-calisma (7)yalova-belediye-vatan-cadde-baglarbasi-mahalle-fen-isleri-calisma (6)yalova-belediye-vatan-cadde-baglarbasi-mahalle-fen-isleri-calisma (4)yalova-belediye-vatan-cadde-baglarbasi-mahalle-fen-isleri-calisma (3)yalova-belediye-vatan-cadde-baglarbasi-mahalle-fen-isleri-calisma (2)yalova-belediye-vatan-cadde-baglarbasi-mahalle-fen-isleri-calisma (1)

Editör: Arda Yavuz