Gençlik ve Spor Bakanlığı İl Müdürlüğü ve Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Yalova İl Temsilciliği tarafından Webticari sponsorluğunda düzenlenen Masa Tenisi Kurumlar Ligi başladı. Toplam 10 takımın katılım sağlayacağı ve tek devreli lig usulü şeklinde gerçekleşecek olan Webticari Masa Tenisi Kurumlar Ligi'nin ilk gün müsabakaları öncesinde açılış kokteyli gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklâl Marşı'nın okunması ile başlaşlayan programda açılış konuşmasını Genclik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Faaliyetleri Şube Müdürü Sn. Musa Aslan gerçekleştirdi. Masa tenisinin Yalova'nın marka branşlarından birisi olduğunu ifade eden Aslan, Webticari Masa Tenisi Kurumlar Ligi'ne katılan tüm takımlara başarılar diledi.

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Yalova İl Temsilciliği Feridun Toparlak da yaptığı açıklamada, pandemi sürecinde duzenlenemeyen organizasyona tekrar başladıklarını, önümüzdeki senelerde daha yoğun bir katılım beklediklerini ifade ederek Webticari firmasına da katkılarından dolayı gönülden teşekkürlerini iletti.

Webticari Masa Tenisi Kurumlar Ligi 2. Hafta karşılaşmaları, 17 Ocak Çarşamba akşamı Yalova Masa Tenisi Salonunda gerçekleştirilecektir.

İlk gün müsabakalarında şu sonuçlar alındı

Çağlarspor’dan Muhteşem Dönüş Çağlarspor’dan Muhteşem Dönüş

Eczacı Odası 3 -1 Esin Su-Kar Su

Mimarlar Odası 1-3 Webticari

Subaşı Bld.0-3 İl Sağlık Müd.

Batur Gıda 3-0 Ümelsan

G.S.Müdürlüğü-Mars Diş Kliniği (Ert)

Mimarlar Odası 0-3 İl Sağlık Müd.

Webticari 3-1 Ümelsan

Subaşı Bld.3-0 Eczacı Odası

Esin Su-Kar Su 1-3 G.S. Müdürlüğü

Batur Gıda-Mars Diş Kliniği (Ert)

yalova-webticari-masa-tenis-turnuva-kurumlar-lig (2)yalova-webticari-masa-tenis-turnuva-kurumlar-lig (3)

Editör: Arda Yavuz