Yalovaspor Kadın Futbol Takımı 6 Kez Fileleri Sarstı Yalovaspor Kadın Futbol Takımı 6 Kez Fileleri Sarstı

Finalde Ceday ile karşılaşan temsilcimiz normal süresi 1-1 biten müsabakada seri penaltı atışları sonrasında rakibini 5-4 yenerek şampiyonluğa ulaştı. Bu sezon Yalova Belediyespor Master takımı organizasyonun en çok gol atan takımı ve en az gol yiyen takımı unvanlarını da kazandı. 19 gol atan “Kasap” lakaplı golcü oyuncu Volkan Taşkömür’de bu sezonun gol kralı oldu.
Yalova Belediyespor Marmara Master Lig Sampiyon (4)Kasımpaşa, Sarıyer, Gebze ve Darıca gibi tecrübeli isimlerin oluşturduğu takımların oluşturduğu ligde grup maçları deplasmanlı olarak gerçekleştirilirken ardından gözler heyecan dolu Play-Off maçlarına çevrilmişti. 
Yalova Belediyespor Marmara Master Lig Sampiyon (1)Temsilcimiz çeyrek finalde Kuruçeşme Master’i evinde 5-1 yendikten sonra deplasmanda 2-1 mağlup edip yarı finale çıkmıştı. Tek maç üzerinden oynanan yarı finalde karşılaşmasında Yalova Belediyespor Master takımının rakibi Gebze Master olmuştu. Normal süresi 1-1 biten maçta seri penaltı atışlarında Ufuk Tekalp’in kurtarışları sonrasında temsilcimiz rakibine 5-4 üstünlük finale çıktı. 
Yalova Belediyespor Marmara Master Lig Sampiyon (5)Marmara Master Ligi’nde şampiyonluk maçına ise Yakacık İBB Stadyumu ev sahipliği yaptı. Bu karşılaşmayı Yalovaspor’da forma giyen Mustafa Serkan Demirel ve Orhan Pamukçu’nun yanı sıra eski kaptanlarından Erhan Bal’da takip ederek ağabeylerine destek verdi. Final maçının normal süresi 1-1 sonuçlandı.
Şampiyonluğu ise seri penaltı atışları belirledi. Yarı finalde olduğu gibi finalde de temsilcimizin kalecisi Ufuk Tekalp kalesinde devleşerek takımının rakibini 5-4 yenmesini sağladı. Maç sonunda Yalova Belediyespor Master takımı büyük coşku yaşadı. 

Editör: Arda Yavuz