23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Yalova Koleji’nde tören düzenlendi. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan törende çocuklar şiirler ve şarkılar seslendirdi. Koca yürekli minikler evrensel ve ulusal barışı isteyerek zulüm altındaki tüm çocukları hatırlattılar. Öğrenciler çok emek vererek hazırladıkları gösterilerini büyük bir özenle sundular.

Yalova Kolej Ogrenci 23 Nisan Cocuk Bayram Kutlama Haber Gazete (19)Resmi törenin ardından rengarenk ve bir o kadar da eğlenceli etkinlikler gerçekleştirildi. Çocuklara yüz boyama yapılırken, pamuk şeker ikramında da bulunuldu. Çocuklar pamuk şeker almak için şekercinin önüne akın ettiler. Çocuk Bayramı'nı çocuk gibi kutlayan ve bayramı eğlenerek, coşkuyla kutlayan çocuklar unutulmaz görüntüler oluşturdular.

Etkinlikler kapsamında; çuval yarışı, yüz boyama, kaşık yarışı, bocce, dans ve dart gibi çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi. Çocuklar, hazırlanan oyun alanlarında keyifli vakit geçirirken, bayramın coşkusunu doyasıya yaşadılar.

Akmeşe, Bilgi Yarışmasında Öğrencilerle Buluştu Akmeşe, Bilgi Yarışmasında Öğrencilerle Buluştu

“Dünyayı çocuklara verelim, bir günlük de olsa öğrensin dünya; arkadaşlığı, vefayı, dostluğu, merhameti, sevgiyi …” mesajı verilerek program tamamlandı.

Yalova Kolej Ogrenci 23 Nisan Cocuk Bayram Kutlama Haber Gazete (18)Yalova Kolej Ogrenci 23 Nisan Cocuk Bayram Kutlama Haber Gazete (16)Yalova Kolej Ogrenci 23 Nisan Cocuk Bayram Kutlama Haber Gazete (17)Yalova Kolej Ogrenci 23 Nisan Cocuk Bayram Kutlama Haber Gazete (15)Yalova Kolej Ogrenci 23 Nisan Cocuk Bayram Kutlama Haber Gazete (14)Yalova Kolej Ogrenci 23 Nisan Cocuk Bayram Kutlama Haber Gazete (13)Yalova Kolej Ogrenci 23 Nisan Cocuk Bayram Kutlama Haber Gazete (12)Yalova Kolej Ogrenci 23 Nisan Cocuk Bayram Kutlama Haber Gazete (11)Yalova Kolej Ogrenci 23 Nisan Cocuk Bayram Kutlama Haber Gazete (9)Yalova Kolej Ogrenci 23 Nisan Cocuk Bayram Kutlama Haber Gazete (10)Yalova Kolej Ogrenci 23 Nisan Cocuk Bayram Kutlama Haber Gazete (7)Yalova Kolej Ogrenci 23 Nisan Cocuk Bayram Kutlama Haber Gazete (8)Yalova Kolej Ogrenci 23 Nisan Cocuk Bayram Kutlama Haber Gazete (6)Yalova Kolej Ogrenci 23 Nisan Cocuk Bayram Kutlama Haber Gazete (4)Yalova Kolej Ogrenci 23 Nisan Cocuk Bayram Kutlama Haber Gazete (3)Yalova Kolej Ogrenci 23 Nisan Cocuk Bayram Kutlama Haber Gazete (2)Yalova Kolej Ogrenci 23 Nisan Cocuk Bayram Kutlama Haber Gazete (1)

Editör: Arda Yavuz