yalova-bahcelievler-ilkokul-karne-hediye-atki-bere-tamed (3)Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği  (TEMAD) Yalova İl Yönetimi olarak Başkan Erdoğan Yıldız ve İl Yönetimi, Kadın Kolları Başkanı Lale Okan ve Kadın Kolları Yönetimi Kadıköy İlkokulu’nu ziyaret ederek öğrencilere hediyeler verdiler. Başkan Yıldız ‘’Bizler Yalova Temad  olarak Sosyal sorumluluk projelerimiz doğrultusunda her sene yaptığımız gibi bu senede Hüseyin Alkaş İlkokul’undan sonra geleceğin teminatı çocuklarımıza karne hediyesi olarak, Bursa İlmek İlmek Sevgi Grubu ile birlikteyalova-bahcelievler-ilkokul-karne-hediye-atki-bere-tamed (4) yavrularımız için özel olarak hazırladığımız el emeği göz nuru hediyelerimizi okulun tüm öğrencilerine  takdim etme, gönüllerini alma imkanı elde ettik. Bahçelievler  İlkokulu Müdürü Sebahattin Şavklıyıldız ve Personelinin   ilgi ve alakaları, güleryüzlü eğitim anlayışı ve yavrularımızın mutluluğu bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Bu güzel ve anlamlı günümüzde bizleri yalnız kırakmayıp yanımızda olan Değerli Sanatçımız Ali Ço’ya,  Katkılarından dolayı Yalova Temad Yönetim Kuruluna, Yalova Temad Kadın Kollarımıza, Bursa İlmek İlmek Sevgi Grubu Koordinatörü Jale Varlı ve üyelerine, Yalova Temad Üyelerine,  Okul Müdürü Sebahattin Şavklıyıldız ve Personeline teşekkür ediyoruz. ’’ dedi. 

Yalova Üniversitesi, Öğrenci ve Mezunları Kariyer Fuarında Buluşturacak Yalova Üniversitesi, Öğrenci ve Mezunları Kariyer Fuarında Buluşturacak

yalova-bahcelievler-ilkokul-karne-hediye-atki-bere-tamed (6)yalova-bahcelievler-ilkokul-karne-hediye-atki-bere-tamed (5)yalova-bahcelievler-ilkokul-karne-hediye-atki-bere-tamed (2)

Editör: Arda Yavuz