Yalova Kocaeli Kadin Futbol Tff Lig Mac Sezon (1)İlk 3 haftada istediği sonuçları alamayan Yeşil Kırmızılı ekibimiz bugün Kocaeli Gölcük İdmanocağı Kadın Futbol Spor karşısına çıkacak. Kavaklı Stadyumunun ev sahipliği yapacağı maç 12:00’da start alacak. Mücadele kadın hakem Bengünur Kırbaş düdük çalacak. Başarılı hakemin yardımcılıklarını ise Emirhan Yiğit ve Pınar Sarıbel üstlenecek.

Üniversite, Çelikelliler’i Konuk Ediyor Üniversite, Çelikelliler’i Konuk Ediyor

2023-2023 sezonuna istediği başlangıcı yapamaya ve 3 maçından da puansız ayrılan Yalovaspor Gölcük’e karşı sürpriz Yalova Kocaeli Kadin Futbol Tff Lig Mac Sezon (3)yapmak istiyor. 3’de 3 yapan Kocaeli temsilcisinin formu dikkat çekiyor. Zirveyi zorlayan Gölcük İdmanocağı Kadın Futbol Spor ilk hafta Karamürsel Belediyespor’u 3-1’le geçerken evinde oynadığı karşılaşmada Bursa Ufukspor engelini 6-2’lik skorla aştı. Geçen hafta ise Kocaeli ekibi Eskişehir Öncü Spor ve Gençlik takımını 4-1 mağlup etti.

Kadınlar Futbol 3. Ligi 13. Grubun 4. Hafta maçları kapsamında lider Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor rakibi Bursa Ufukspor’u 8-0 yenerken, Karamürsel Belediyespor evinde Eskişehir Öncü Spor ve Gençlik takımını 3-0 devirdi. Karşıyaka Koleji ise rakibi Bursa Soğanlıspor maçından 3-1’lik galibiyetle ayrılmayı başardı.

Editör: Arda Yavuz