19-22 Nisan tarihleri arasında Antalya’nın en güzel konaklama merkezlerinden Kaya Palazzo’nun ev sahipliği yaptığı Master Cup 2024’te birbirinden güçlü takımlar ve eski yıldız futbolcular sahne aldı.

Özel organizasyonda ise ilimizi Yalovaspor Masterler Derneği temsil etti.

Kadrosunda Bilal Sezer, İlkay Margılıçlı, Eren Özen, Murat Gülbaba’nın yanı sıra birbirinden değerli birçok ismi barındıran Yeşil Kırmızılı ekibimiz turnuva boyunca adeta şov yaptı.

İlk maçında Antalya ekibi Manavgat Master takımını 6-1’el geçen Yalovaspor Masterler Derneği, ikinci maçında ise Konya ekibini 7-1’lik skorla yendi. Üçüncü maçında Denizli Master takımıyla kozlarını paylaşan Yalova ekibi bu maçı da 6-1 gibi farklı skorla kazanıp adını finale yazdırdı. Yeşil Kırmızılı ekibimizin finaldeki rakibi ise Afyon oldu. Bilal Sezer’in birbirinden şık üç golüyle rakibini 3-1 mağlup eden Yalovaspor Masterler Derneği şampiyon oldu. Organizasyonda tam toplam 11 gol atan Bilal Sezer gol krallığı unvanını da aldı.

Yalova Antalya Masters Turnuva Palazzo Sampiyon Futbol (1)“Şampiyonluk Yalova’ya çok yakıştı”

Yiğit’in Golleri Takımına Galibiyeti Getirdi Yiğit’in Golleri Takımına Galibiyeti Getirdi

Yalovaspor Masterler Derneği Başkanı Fikret Karaalioğlu,” Geçen sezon Cumhuriyet Kupası’nı kazanmıştık. Bu sezon ise Master Cup 2024 Kaya Palazzo nasip oldu. Tüm teknik ekibimizi ve oyuncularımızı kutluyorum. Güzel bir turnuva oldu. Yalova’ya şampiyonlukla döndüğümüz için çok mutluyuz” dedi.

Editör: Arda Yavuz