Tokmak İstediği Hedefe Ulaştı Tokmak İstediği Hedefe Ulaştı

BAL 3. Grubun dördüncü hafta maçları kapsamında Yeşilovaspor Sakarya ekibi Karasuspor’u konuk edecek. 5 Kasım Pazar günü Yalova Atatürk Stadyumunun ev sahipliği yapacağı maçın başlama vuruşu 14:00’da yapılacak. Mücadelede Eskişehir bölgesinden Berkay Şenel düdük çalacak. Şenel’in yardımcılıklarını aynı bölgeden Ayşegül Çetinkaya ve Abdurrahim Ay üstlenecek. Dördüncü hakem ise İbrahim Baran Aksongür olacak.

Sezona 1-0’lık Eti Maden Eti Spor Kulübü galibiyetiyle başlayan Yeşilovaspor ikinci hafta evinde Doğugücü Futbol Kulübü’nü 2-0 devirmişti. Geçen hafta ise Çanakkale deplasmanında Bigaspor’un konuğu olan temsilcimiz Yalova’ya 4-2’lik galibiyetle dönmüştü. Dördüncü hafta öncesinde 9 puan ve averajla Yeşilovaspor grupta ikinci sırada bulunuyor.

Sezonun ilk haftasında Mustafakemalpaşa Belediyespor’u ağırlayan ve 2-1 mağlup olan Karasusspor, ikinci hafta Çanakkale’de Yeni Çanspor’la 0-0 berabere kaldı. Geçen hafta oynanan Sakarya derbisinde ise Arifiye Kalaycıspor’u konuk eden Karasu takımı sahadan 1-0’lık yenilgiyle ayrıldı. Sakarya ekibi dördüncü hafta öncesinde 1 puan ve averajla on birinci sırada bulunuyor.

yalova-yesilovaspor- futbol-mac-sakarya-karasuspor (1)

Editör: Arda Yavuz