HDI Sigorta Yalova Ortopedikler Spor Kulübü’nün mücadele ettiği bu sezon Türkiye Basketbol Federasyonu’nun himayesinde düzenlenen Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi A Grubunda ilk yarı tamamlandı.

Süleyman Küçük Yeniden Başkanlığa Seçildi Süleyman Küçük Yeniden Başkanlığa Seçildi

8 haftalık maraton sonunda Murat Saltan yönetiminde ki Yeşil Kırmızılı ekibimiz devreye 2 galibiyet ve 6 mağlubiyetle küme düşme hattı olan 8. Sırada yer aldı. İlk yarıda maç kazanamayan Muş BESK ise son sıraya demir attı.

Temsilcimizin yer aldığı A Grubunu 8’de 8 yaparak 16 puanla Galatasaray Tunç Holding lider tamamladı. Sarı Kırmızılıları 15 puanla Gazişehir Gaziantep ve 14 puan toplayan İzmir Büyükşehir Belediyespor takip etti.

İlk yarının son hafta maçları kapsamında İskenderun Spor Salonunda Tosyalı İskenderun ile İzmir Büyükşehir Belediyespor kozlarını paylaştı. Ege temsilcisi zorlu maçı 67-57 kazandı. Çıkış arayan Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Alpaslan Türkeş Spor Salonunda ağırladığı Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’ni 79-62’lik skorla devirdi.

90. Yıl Spor Salonunda şampiyonluk adaylarından Gazişehir Gazantep’i ağırlayan HDI Sigorta YOSK parkeden 89-62’lik yenilgiyle ayrıldı. Kapanış maçında ise Karabük Demir Kartal ile Muş BESK karşı karşıya gelirken mücadeleden Karadeniz ekibi 87-46’lık galibiyetle ayrılan taraf oldu. Lider Galatasaray Tunç Holding ise bu haftayı bay geçti.  Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi A Grubunda ikinci yarı 12-13 ve 14 Ocak 2024 tarihleri arasında oynanacak maçlarla start alacak.

yalova-hdi-sigorta-ortapedikler-yosk-tekerlekli-sandalye-sezon (2)-1yalova-hdi-sigorta-ortapedikler-yosk-tekerlekli-sandalye-sezon (1)-1yalova-hdi-sigorta-ortapedikler-yosk-tekerlekli-sandalye-sezon (1)

Editör: Arda Yavuz