Kızlar Son İç Saha Maçına Hazır Kızlar Son İç Saha Maçına Hazır

İlimizi Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi’nde ve EuroCup-2’de temsil eden HDI Sigorta Yalova Ortopedikler Spor Kulübü(YOSK) 2023-2024 sezonunu tamamladı. Avrupa macerasında üçlü averaj kurbanı olan Yeşil Kırmızılı ekibimiz Süper Ligde A Grubunu da son iki sırada tamamlayarak küme düştü.
Yalova’da oynadığı EuroCup-2 maçlarında 3 galibiyet almasına karşın üst turu kıl payı kaçıran HDI Sigorta Yalova Ortopedikler Spor Kulübü 18. Haftada Talat Özkarslı Spor Salonunda karşı karşıya geleceği Gazişehir Gaziantep maçına çıkmayarak sezona 20-0 hükmen mağlubiyetle noktalamış oldu.
Yalova Ortapedikler Tekerlekli Sandalye Yosk Sezon Eurocup Kume Dusme (2)Temsilcimizin yanı sıra son sırayı alan Muş BESK’te bir alt lige inerken, 18 haftalık zorlu maratonun ardından ilk 4 sırayı alan  Galatasaray, Gazişehir Gaziantep, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi adlarını Play-Off’a yazdırdı. 
Tosyalı İskenderun, Karabük Demir Kartal ve Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’da bu sezona nokta koydu.
Yalova Ortapedikler Tekerlekli Sandalye Yosk Sezon Eurocup Kume Dusme (3)“TSBSL’de Play-Off Heyecanı Yaşanacak”
Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi A ve B Gruplarında normal sezon tamamlandıktan sonra gözler Play-Off’a çevrildi. Bu turda Galatasaray- Bağcılar Belediyesi, Fenerbahçe Göksel Çelik-Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Beşiktaş-İzmir Büyükşehir Belediyesi, Gazişehir Gaziantep-TSK Rehabilitasyon Merkezi eşleşirken ilk maçlar 22-23 Martta rövanşlar ise 29 Mart tarihinde oynanacak. 

Yalova Ortapedikler Tekerlekli Sandalye Yosk Sezon Eurocup Kume Dusme (4)

Editör: Arda Yavuz