“Tüm Bilgi ve Birikimimi Yeşil Yalova FK İçin Kullanacağım” “Tüm Bilgi ve Birikimimi Yeşil Yalova FK İçin Kullanacağım”

2023-2024 sezonunda 8 takımın mücadele ettiği 2. Amatör Küme A Grubunda takımları kritik bir hafta bekliyor.  11. Hafta öncesinde 27 puanlı Yalova Çotanaklar grubun zirvesinde yer alırken, onu 25 puana sahip Kirazlı Köyüspor, 18 puan toplayan Yalova Çağlarspor ve 16 puanı bulunan Gençlerbirliği takip ediyor. 5 Mayıs Pazar günü ise hem zirve hattını hem de Play-Off potasını kritik maçlar bekliyor olacak. 
A Grubunda 11. Hafta açılış maçını 5 Mayıs Pazar günü saatler 11:00’ı gösterdiğinde Amatör Saha-1’de Yalova Çağlarspor ile Yalova Çotanaklarspor oynayacak. Bu mücadelede Muhammed Burak Tufan düdük çalacak. Başarılı hakemimizin yardımcılığını Mesut Bingöl ve Kasım Aydoğan üstlenecek. Yine aynı sahada grubun zirvesini yakından ilgilendiren mücadelede Kirazlı Köyüspor ile Gençlerbirliği kozlarını 19:00’da paylaşacak. Bu mücadelede Sezer Arıcı, Ufuk Biler ve Hüseyin Can Demirel hakem triyosu görevlendirildi.  Play-Off şansını mucizelere bırakan Armutlu Belediyespor 11. Haftada sahasında Samanlıspor’u ağırlayacak. Armutlu Sahasındaki maç 15:00’da başlayacak. Batuhan Akkuş’un düdük çalacağı maçta Hilmi Tunahan Gökçe ve Samet Aksu bayrak sallayacak.
Play-Off’u gözüne kestiren Çınarcık Fırtınaspor çıkışını Teşvikiye sahasında karşılaşacağı Kartalspor maçıyla sürdürmek istiyor. 15:00’da başlayacak mücadelede Velat Evran, Ayşe Nida Portakal ve Melih Çetin hakem üçlüsü sahada olacak.

Editör: Arda Yavuz