Depremin olduğu günden itibaren vatandaşların büyük destekleriyle bölgeye insani yardım, araç-gereç ve personel gönderen Altınova Belediyesi personeli, depremzedeler için var gücüyle çalışmalara devam ediyor.

Konteyner ve insani yardım devam ediyor

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Altınova’nın deprem bölgesine var gücüyle yardıma devam ettiğini söyleyen Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, “Sımsıkı sarılmaya yaralarımızı sarmaya devam ediyoruz. Konteynerlerimiz, temizlik malzemeleri ve kuru gıda yüklü tırlarımız kardeşlerimize ulaştırılmak üzere yola çıktı” dedi.

“Aziz Milletimiz seferber oldu”

Depremzedelerin ihtiyaçlarını karşılamak için millet olarak seferber olunduğunu söyleyen Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, “Tüm dualarımız, tüm kalbimiz ve desteklerimizle deprem bölgesindeki insanlarımızın yanınızdayız. Devletimiz ve aziz milletimizle bu felaketi de yine birlikte atlatacağız. Bir kez daha hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Deprem bölgesi için yardımlaşma çağrımızı yineliyoruz ve sizlerin yardımlarını bekliyoruz” diye konuştu.

Altınova’dan yardım sevkiyatları devam ediyor (2.1)Altınova’dan yardım sevkiyatları devam ediyor (1.1)

Editör: Uğur TEZCAN