Başkan Kendir; Bu Tehlikeli Oyunun Kimseye Faydası Yok! Başkan Kendir; Bu Tehlikeli Oyunun Kimseye Faydası Yok!

Yerel seçimlerin ardından Yalova Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Mehmet Gürel, yoğun bir ziyaretçi trafiği ile karşı karşıya kalmış ve tebrikleri kabul etmişti. Geçen zamanın ardından makamında misafirlerini ağırlamaya devam eden Gürel’in son ziyaretçiler ise seçim süreci boyunca birlikte çalıştığı ve yol arkadaşlığı yaptığı isimler oldu. CHP Yalova İl Başkanı Erdem Doğancı ve beraberindeki İl Yönetimi’nden kişiler, Başkan Gürel’e yeni dönemde başarılar diledi.
Yalova Belediye Başkanı Gürel ziyarete ilişkin sosyal medya paylaşımında, “Seçim dönemi boyunca ve sonrasında uyum içinde çalıştığımız CHP Yalova İl Başkanımız Erdem Doğancı ve il yönetimimizi konuk ettik. Belediyemizin durumu ve kentimizin çözülmesi gereken sorunları konusunda kendileriyle istişarelerde bulunduk.  Örgütümüzle uyumlu bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Haber/Göktuğ Doğukan Yüksel
Yalova Belediye Baskan Makam Misafir Chp Il Baskan Yonetim (4)Yalova Belediye Baskan Makam Misafir Chp Il Baskan Yonetim (2)Yalova Belediye Baskan Makam Misafir Chp Il Baskan Yonetim (1)

Editör: Arda Yavuz