Safran Köyü Muhtarından Kadınlara Özel Gezi Safran Köyü Muhtarından Kadınlara Özel Gezi

31 Mart Pazar günü gerçekleştirilen seçimler sonrası Kadıköy Belediye Başkanı Yılmaz Tavşan olarak göreve başlayan Yılmaz Tavşan, Belediye ekiplerinin Merkez Mahallesi, Kurtköy Caddesi ve Özden Mahallesi, Ahmet Yesevi Caddesi’ndeki çalışmalarını ilk elden gördü. 
Yalova Kadikoy Belediye Baskan Merkez Ozden Mahalle Personel Yol Calisma (5)Belediye ekipleri tarafından deforme olduğu tespit edilen güzergahlarda oluşan bozulmaların onarım işlemleri hız kesmeden devam ederken, çalışmaları yerinde inceleyerek sahada çalışan sorumlu ekiplerden bilgi alan Belediye Başkanı Yılmaz Tavşan, “Kadıköy’ün her mahallesini, her köşesini konforlu ve güvenli cadde ve yollarla buluşturmayı hedeflemekteyiz. Ekiplerimiz büyük bir özveriyle yollarımızı daha modern ve akıcı hale getirmek adına büyük emek sarf ediyorlar, kendilerine teşekkür ediyorum.” dedi.

Yalova Kadikoy Belediye Baskan Merkez Ozden Mahalle Personel Yol Calisma (4)Yalova Kadikoy Belediye Baskan Merkez Ozden Mahalle Personel Yol Calisma (3)Yalova Kadikoy Belediye Baskan Merkez Ozden Mahalle Personel Yol Calisma (2)Yalova Kadikoy Belediye Baskan Merkez Ozden Mahalle Personel Yol Calisma (1)

Editör: Arda Yavuz