31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Mahalli Genel Seçimleri için siyasal partilerden aday olan isimler çalışmalarına son hızda devam ediyor. 2019 yılından itibaren Esenköy Belediye Başkanlığı görevini üstlenen Mehmet Temel de bu isimlerden biri. Milliyetçi Hareket Partisi tarafından yeniden Esenköy Belediye Başkanlığı’na aday gösterilen Mehmet Temel, başkanlığı dönemde gerçekleştirdiği projeleri vatandaşlarla bir araya gelerek anlatıyor.

“Eşek Firarda” “Eşek Firarda”

Yalova Cinarcik Esenkoy Beledye Baskan Aday Mhp Sali Pazar Esnaf Vatandas Ziyaret Yerel Secim (6)Seçim çalışmalarını sürdüren Başkan Temel ve beraberindeki MHP’nin Esenköy Belediye Meclis Üyeleri, beldenin Liman Bölgesi’nde her Salı günü kurulan pazarı ziyaret ederek vatandaşlar ve esnaf ile bir araya geldi. Görüştüğü seçmenlerle keyifli bir sohbet gerçekleştiren Başkan Temel görev süresi boyunca yaptığı çalışmalardan ve devam etmesi halinde gerçekleştirmek istediği projelerden bahsederek oy istedi.

Haber/Göktuğ Doğukan Yüksel

Yalova Cinarcik Esenkoy Beledye Baskan Aday Mhp Sali Pazar Esnaf Vatandas Ziyaret Yerel Secim (5)Yalova Cinarcik Esenkoy Beledye Baskan Aday Mhp Sali Pazar Esnaf Vatandas Ziyaret Yerel Secim (4)Yalova Cinarcik Esenkoy Beledye Baskan Aday Mhp Sali Pazar Esnaf Vatandas Ziyaret Yerel Secim (3)Yalova Cinarcik Esenkoy Beledye Baskan Aday Mhp Sali Pazar Esnaf Vatandas Ziyaret Yerel Secim (2)Yalova Cinarcik Esenkoy Beledye Baskan Aday Mhp Sali Pazar Esnaf Vatandas Ziyaret Yerel Secim (1)

Editör: Arda Yavuz