2024-2025 Sezonunda Görev Yapacak Klasman Hakemleri Belli Oldu 2024-2025 Sezonunda Görev Yapacak Klasman Hakemleri Belli Oldu

UEFA Regions Cup TFF Bölge Karmaları Türkiye Birinciliği Turnuvasında Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Diyarbakır, İstanbul, İzmir, Malatya, Sakarya, Samsun, Trabzon, Kayseri, Erzurum ve Van TFF bölgelerinden birer takım olmak üzere 14 bölge karma mücadele ediyor.
“Yalovalı Oyuncuların Galibiyet Sevinci”
Yalovalı oyuncular Gencalp Gencer, Emre Demirok ve Doğukan Polat’ın yer aldığı Bursa Bölge Karması organizasyona galibiyetle başladı.
19 Mayıs Pazar günü Gönlü Ferah Otelde toplanan Bursa karması Özlüce Tesislerindeki tanışma antrenmanının ardından Erzurum’a hareket etmişti. Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde kampa giren Bursa karması turnuvaya galibiyetle başladı.
B Grubunda yer alan Bursa karması ilk maçında Diyarbakır’la karşı karşıya geldi. Bursa Amatör karması Mustafakemalpaşaspor Belediye'nin genç yıldızı Yusuf Efe Saydam'ın 3 gol atarak yıldızlaştığı karşılaşmada rakibini 3-2 mağlup ederek turnuvaya 3 puan ile başladı. Bu mücadelede Safranspor’un genç yıldızı Doğukan Polat ikinci yarı da oyuna girerken, Yalovaspor’la şampiyonluk yaşayan Gencalp Gencer ise son 10 dakikada sahada yer alıp ter döktü. Çiftlikköy Belediyespor’la muhteşem bir sezon geçiren Emre Demirok ise süre almadı. Bursa karması ikinci maçını 23 Mayıs Perşembe günü Adana karmasıyla yapacak. 
Bölge Karmaları Türkiye Birinciliği organizasyonu  21-26 Mayıs 2024 tarihleri arasında 4'er takımlı iki ve 3'er takımlı iki grupta tek devreli lig usulüne göre oynanacaktır. Gruplarında birinci olan 4 takım 24 Mayıs 2024 tarihinde yarı final müsabakaları, 26 Mayıs 2024 tarihinde ise final müsabakası oynanacak. Müsabakalar sonunda birinci olan bölge karması takım, UEFA Regions Cup Turnuvası'nda Türkiye'yi temsil edecek.

Yalova Bursa Karma Mac Galibiyet (3)Yalova Bursa Karma Mac Galibiyet (1)

Editör: Arda Yavuz