UEFA C Güncelleme ve UEFA Kaleci B Antrenör Eğitimi Başvuruları Açıldı UEFA C Güncelleme ve UEFA Kaleci B Antrenör Eğitimi Başvuruları Açıldı

Nefes kesen organizasyonda 5 ülkeden toplam 386 sporcu kısa ve uzun parkurda mücadele etti. Yalovalı sporcu Bahadır Düner Master Erkek 55-59’da birinci olurken genel klasmanda ise on üçüncü olmayı başardı. Samsun Valisi Orhan Tavlı ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan'ın start verdiği yarışmada, 112 sporcu 100 kilometre ve 274 sporcu da 50 kilometre pedal çevirerek kıyasıya yarıştı. Kurupelit Marina'da başlayan yarışlar, Bafra Kuşcenneti istikametine gidiş ve dönüş yönünde yapıldı.
Samsun'da düzenlenen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında ki bisiklet yarışmasında Ukrayna, Rusya, İngiltere Kazakistan ve Türkiye'den toplam 386 sporcu katılım gösterdi.
Yalovalı eski Milli bisikletçi Bahadır Düner’de bu yarışmada ter döktü. Genel Klasmanda genç rakiplerine karşı mücadele eden Düner saniye farkıyla on üçüncü oldu. Kısa parkur genel klasmanda birinciliği Yağız Atıcı kazanırken, ikinci Melih Küçük, üçüncü Alim Bozkayalar’ın oldu.
Master Erkek 55-59 yaş kategorisinde ise Bahadır Düner birinci olurken, Avni Yağcıoğlu ikinci, Hakan Avcı üçüncü oldu.
Yalova Bahadir Duner Bisiklet Samsun Kursu (3)Yalova Bahadir Duner Bisiklet Samsun Kursu (1)

Editör: Arda Yavuz