Ali Efe Dümeni Manisa’dan, Çayırova’ya Çevirdi Ali Efe Dümeni Manisa’dan, Çayırova’ya Çevirdi

Süper Amatör Kümenin 20. Haftasında alt sıraları en yakından ilgilendiren 90 dakikada Taşköprüspor ile Çınarcık Belediyespor kozlarını paylaştı. Taşköprü Gökhan Güney Stadında oynanan mücadele 0-0 eşitlikle bitti.

Ancak maç sonunda konuk ekip teknik heyet ve yöneticileri, ev sahibi ekibin esame listesinde genç oyuncu kontenjanında hata yaptığı gerekçesiyle itirazda bulundu. Karşılaşma ile ilgili son kararı önümüzdeki günlerde Futbol İl Temsilciği açıklayacak.

Yalova Taskopru Cinarcik Belediyespor Amator Kume Beraberlik Itiraz (2)Kritik 90 dakikada ilimizin başarılı hakemlerinden Batuhan Kösem düdük çalarken, Oğuz Kaan Akçan ve Ayşe Nida Portakal’da bayrak salladı. Maça iki takımda kontrollü başladı. İlerleyen bölümlerde taraflar birbirlerinin kalelerinde gol aradılar. İlk 45 dakikada Çınarcık Belediyespor’un bir şutu direkte patladı ve takımlar devre arasına golsüz eşitlikle gittiler. İkinci 45 dakikada da sarı-siyahlı konuk ekibin bir şutu direkten döndü. Taşköprüspor’da da son anlarda tecrübeli krampon İbrahim Çelik, müsait durumda meşin yuvarlağı ağlara göndermedi ve 90 dakika 0-0 noktalandı.

Editör: Arda Yavuz