Gazi Paşa Caddesi üzerinde bulunan Defacto mağazası, yenilenen konseptiyle müşterilerine keyifli bir alışveriş deneyimi sunuyor. 25 günde yeniledikleri Defacto mağazası ile ilgi bilgiler veren DRK&İNPO Mühendislik Mimarlık Şirketi Yetkilisi İnan Mercan,” Defacto mağazamızın önce yıkım işlemlerini tamamladık. Daha sonra zemin ve tavanlarını yeniledik. Mağazayı daha da aydınlatmak için spotlar, ek aydınlatmalar, lineer aydınlatmalar, fence lazer kesim bir görsel hazırladık. Defacto ailesi olarak çok güzel bir çalışma yaptık. Burası 3 katlı ve bin 200 metrekare bir alandan oluşuyor. 25 günde burayı ekip arkadaşlarımızla birlikte yeniledik” dedi.

TEMA Yalova Şube Başkanı Arzu Demir; Kuraklık Yaşanıyor TEMA Yalova Şube Başkanı Arzu Demir; Kuraklık Yaşanıyor

Türkiye genelinde 500’ün üzerinde Defacto mağazası olduğunu dile getiren İnan Mercan, “Defacto’nun yurt dışında da mağazaları var. Mısır, Katar, Libya, Ürdün gibi birçok ülkede var. Ben bir yıldır Defacto mağazalarını yapıyorum. Şu ana kadar bir yılda 50 mağazasını biz yaptık. Çok mutluyuz, çok güzel bir mağaza oldu. Gördüğünüz her şeyi değiştirdik. Yaklaşık bir 35 kamyon civarında moloz atıldı” ifadelerini kullandı.

Farklı projelerinden de bahseden Mercan, “Şu anda Acarlar da bir güzellik merkezi yapıyoruz. Lazer epilasyon, solaryum, cilt bakım ve bölgesel incelmeden oluşan güzel bir yer oluyor. 8 tane işlem odası var. Fizyoterapi ve masajda var. Bizimkisi birazda konsept dışı olacak. 250 metrekare bir alanımız var. Sonrası içinde merkezimizi büyültüp 3 bin metrekarelik bir yere taşınmayı düşünüyoruz. Baş masajı, ayak masajı gibi sağlığa yönelik bir yatırım yapmayı planlıyoruz. Sağlık sektörünü de yabancı değiliz. Ben yaklaşık 7 yılda kamuda Sağlık Bakanlığı’nın müteahhitliğini yaptım. Emin ellerden bir destek alıyorum. Sağlık alanında da yan bir kol oluşturmak istiyoruz. Yakında burada Termal bölgesinde 35 odalı bir otelle anlaşma yaptık. Kısmet olursa orayıda satın almayı düşünüyoruz. 1-2 gün otellerde konaklayıp gözlem yaptık. Oraya da el atmayı düşünüyoruz. Bir farklılık getireceğiz. Sağlık Merkezi olması gerektiğini düşünüyoruz. Doktoruyla ve sağlık görevlileriyle iyi bir sağlık sektörü olsun istiyoruz. Yalova halkına çok teşekkür ederim. Gerçekten çok nazik, kibar ve saygılılar. İnşaat sürecinde bizi işte idare ettiler. Çevreye verdiğimiz bir rahatsızlık olduysa da özür dileriz. Elimizden geldiğince çok güzel bir şey yapmaya çalıştık, en iyisi oldu diye düşünüyorum” diyerek sözlerini noktaladı.

Editör: Arda Yavuz