Doğuş çay Karadeniz 1kg 10,99TL yerine 8,90TL’den- Pınar Kido Süt 200ml 6’lı çeşitleri 4,99TL yerine 3,79TL’den – Ege Maxi Kurutmalık 59,90TL yerine 49,90TL’den satışa sunulmuştur ve bunun gibi daha birçok ürün indirimli olarak sizleri beklemektedir.En ekonomik ve en kaliteli alışveriş imkanı sunan Yalova Özdilek alışveriş merkezinden çıkanlar, hesabını biliyor.

Özdilek marketlerinden World  Kart ile tek seferde yapacağınız 300TL üzeri 3. peşin alışverişinize 30TL Worldpuan hediye. Özdilek mağazalarında okul sezonu açıldı.Aradığınız okul sezonu  ürünlerini Özdilek te bulabilirsiniz.

Özdilek okullar içinde kaçırılmayacak kampanyalar düzenliyor .Öğrencilerin bir gününü doyasıya eğlenerek geçireceği ekonomik paketin içeriğinde Hamburger Menü +Sinema bileti  sadece 14 TL dir.

ÖZDİLEK, 28 Mart 1998 yılında aldığı ISO 9001 Kalite Sistem Belgesi’yle, perakende sektöründe bu belgeye sahip ilk kuruluş olmayı başarmıştır. Market ve mağazalarında 70 bini aşkın ürün çeşitliliği ile farklı beklentileri olan tüketicilere alternatif çözümler sunmaktadır. Tüm üretim ve satış faaliyetlerini Müşteri memnuniyeti üzerine oluşturan Özdilek, 2005 yılında dünyanın 48 ülkesinde faaliyet gösteren İngiliz şirketi Superbrands Internatıonal tarafından Türkiye Süper markaları arasında gösterildi. 

Editör: TE Bilişim