Bank Asya Yalova Şubesi sponsorluğunda yapılan etkinliğe dernek üyeleri yoğun ilgi gösterdi. Yemekte bir konuşma yapan, Yasiad Yönetim Kurulu Başkanı Birol Önderoğlu günümüzde bilgiye ulaşmanın artık çok kolay hale geldiğini vurgulayarak “50 yıl önce bilgiye ulaşmak kolay değildi, ancak günümüzde çok kolay hale geldi. Ancak zamanımız daraldı işleri yetiştiremiyoruz. Bu daralan zamanın önüne geçmek için her iş adamımızın bir hedef doğrultusunda firmasını yönetmesi gerekiyor. Bunun için de Yasiad çatısı altında bulunan değerli üyelerimizi çok şanslı buluyorum. Bağlı olduğumuz Konfederasyon olan TUSKON dünyada sivil toplum örgütü olarak Türkiye nin en büyük markası haline geldi. Özellikle gelişmekte olan ülkelerde TUSKON biliniyor. Gerek bölgesel gerekse Uluslararası ticareti olan işadamlarımız mutlaka TUSKON'un gücünden faydalanmalıdır. Yasiad bunun için var “dedi.

Programın devamında Bank Asya Yalova Şube Müdür Vefa Uğur yaptığı sunumda YASİAD üyelerinin ayrıcalıklarla sahip olacağı Tuskon Kartı tanıtarak ilk kartı Yasid Başkanı Birol Önderoğlu'na takdim etti.

Yemeğe katılan Yasiad üyeleri tek tek işlerinin tanıtımını yaptı. Tanışmada yurt dışı iş gezilerinde Yasiad üyesi olmanın avantajlarını yaşadıklarını ifade eden dernek üyelerinden Göktav Tavukçuluğun sahibi Gökmen Altuntaş, Demokratik Kongo seyahatini ve Namibya’dan Yasiad aracılığı ile bulduğu müşterilerini Yalova'da misafir ettiğini ilk etapta 258 bin dolarlık tavuk ve bitkisel yağ anlaşması imzaladıklarını diğer üyelerle paylaştı. Yasiad üyeleri tanışma programından duydukları memnuniyeti ifade ederek Yasiad'a teşekkür ettiler.

Dernek Başkanı Birol Önderoğlu, “Üye sayımıza göre salonumuzun yetersiz oluşundan dolayı tanışma programlarını bölümler halinde düzenlemekteyiz. diğer üyelerimizle tanışma programlarımız devam edecektir” dedi.

Editör: TE Bilişim