31 Mart Pazar günü gerçekleştirilen Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin ardından Kadıköy’ün yeni Başkanı seçilen Yılmaz Tavşan’a seri ziyaretler sürüyor. Bu ziyaretlerin son perdesinde önceki dönem Kadıköy Belediye Başkanı Mehmet Şahin, Başkan Yardımcısı Gökçen Şahin Eroğlu, Belediye Meclis Üyeleri Mehmet Ali Uslu, Murat Alp ve Tahsin Yılmaz, Kadıköy Belediye Başkanı Yılmaz Tavşan’ı makamında ziyaret ederek yeni dönem için hayırlı olsun dileklerini iletti. Görüşmede bölge hakkında istişarelerde bulunuldu.

Başkanı Yılmaz Tavşan, önceki dönem Belediye Başkanı Mehmet Şahin, Başkan Yardımcısı Gökçen Şahin Eroğlu ve Belediye Meclis Üyelerinin ziyaretinin kendileri için önemli olduğunu belirterek, geçmiş dönemlerdeki deneyim ve bilgilerinden faydalanmanın değerini vurguladı ve nazik ziyaretleri ile güzel temennilerinden dolayı teşekkürlerini sundu.

Kadıköy’ün Emekçileri Çevreyi Temizliyor Kadıköy’ün Emekçileri Çevreyi Temizliyor

Yalova Kadikoy Belediye Baskan Ziyaret Eski Meclis Uye Tebrik (3)Yalova Kadikoy Belediye Baskan Ziyaret Eski Meclis Uye Tebrik (1)Yalova Kadikoy Belediye Baskan Ziyaret Eski Meclis Uye Tebrik (4)

Editör: Arda Yavuz