2024-2025 Sezonunda Görev Yapacak Klasman Hakemleri Belli Oldu 2024-2025 Sezonunda Görev Yapacak Klasman Hakemleri Belli Oldu

2.Amatör Kümeden 1. Amatör Kümeye çıkacak son takımın belirleneceği Play-Off turu hafta sonunda başlıyor. 14 haftalık maraton sonrasında A Grubunu 25 puanla üçüncü sırada bitiren Çınarcık Fırtınaspor ile B Grubunda 26 puan toplayan Fıstıklı Gençlik ile 24 puanlı Kocaderespor adlarını Play-Off’a yazdırmayı başarmıştı.
A Grubundan gelecek son takım ise Play-Out maçıyla belli oldu. 21’er puanlı iki takım Yalova Çağlarspor ile Samanlıspor kozlarını 29 Mayıs Çarşamba günü Amatör Saha-1’de paylaşmış kazanan taraf 2-0 geriye düşmesine karşın 3-2’lik skorla konuk ekip olmuştu. Bu maçın hemen ardından gerçekleşen kura çekimiyle eşleşmeler belli oldu.
2 Haziran Pazar günü oynanacak maçlar kapsamında 15:30’daki mücadelede Fıstıklı Gençlik ile Samanlıspor kozlarını paylaşacak. Kazanan tarafın finale çıkacağı mücadelede Melih Tan düdük çalacak. Zorlu 90 dakikanın yardımcı hakemlik görevini Batuhan Akkuş ve Mehmet Yıldız üstlenecek.
Yarı finalin diğer maçında saatler 18:00’ı gösterdiğinde Çınarcık Fırtınaspor ile Kocaderespor karşı karşıya gelecek. Kritik 90 dakikada Muhammed Burak Tufan, Erdem Sırmacı ve Mesut Bingöl hakem üçlüsü görev yapacak. 2. Amatör Küme Play-Off finalinde ise gelecek hafta kazanan takımlar mücadele edecek ve 1. Amatör kümeye yükselen beşinci takım belli olacak.

Kaynak: Haber Merkezi